SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Aurelia Brădeanu dezvăluie ce s-a întâmplat în momentul în care arbitrii au decis să întrerupă meciul cu Ferencvaros: "Putea să se accidenteze"

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 19:47

CSM București a obținut a doua calificare consecutivă în Final Four-ul Ligii Campionilor după ce a trecut de Ferencvaros, dar meciul retur din Ungaria, câștigat de românce cu 27-26, nu a fost lipsit de incidente.

Cu aproximativ un sfert de oră înainte de final Paula Ungureanu a fost ținta atacurilor fanilor maghiari, care au scuipat-o și au aruncat din tribune cu un pahar de bere și cu monede (detalii AICI).

"Nu vreau să folosesc un cuvânt urât la adresa fanilor maghiari. Au aruncat cu un pahar de bere în ea. Putea să se accidenteze.

Mi-am dorit enorm să ajung aici. E veselie mare în vestiar. Nu putem încă să ne exprimăm fericirea. Am ajuns exact unde am dorit. O să fie un Paşti minunat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne îndeplinim obictivul", a declarat Brădeanu pentru TV Dolce Sport.

"Pentru mine a fost excelentă această atmosferă. Am avut emoții înanite de meci. Îi mulțumesc din suflet domnului antrenor că a avut încredere în mine și că mi-a dat șansa să joc. Dacă nu eram toți uniți, nu ajungeam niciodată aici. Mă bucur foarte mult că am jucat, dar mai important e să câştige echipa", Bianca Bazaliu, la TV Dolce Sport

Citește și:

CSM București s-a impus în partida retur din sferturile Ligii Campionilor cu scorul de 27-26 și a acces pentru al doilea an consecutiv în Final Four!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10205437024299712
Leonard Popa  •  16 Aprilie 2017, 14:19

Daca asa au stat lucrurile cu Paula si niste derbedei au aruncat cu paharul in dansa, ar trebui ca FRH sa inainteze un protest oficial la EHF...Cat despre Final Four de la Budapesta, nimeni nu porneste cu prima sansa la cucerirea trofeului. Buducnost nu mi se pare nici pe departe favorita. Daca Neagu prinde o zi slaba, echipa nu mai are o forta deosebita in atac...Gyorul a fost favorita si anul trecut si nu a putut trece de CSM... Vardar nu impresioneaza pe nimeni.

tihi
tihi  •  16 Aprilie 2017, 12:26

Cam pe aici s-a terminat.Buducnost este echipa favorita ! Nu se va repeta finala de anul trecut ! Győr si Buducnost va duela in finala !!

sexilian
sexilian  •  15 Aprilie 2017, 21:58

nimeni nu face decat ce poate...........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează