SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRIM 28-26

Aurelian Roșca și Oana Manea, primele concluzii după calificarea lui CSM București în sferturile Ligii: "Trebuie să reușim asta dacă vrem să avem șanse"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 21:46

CSM București a învins-o în această seară pe Krim Ljubljana, scor 28 - 26, în ciuda faptului că nu a reușit cel mai bun joc, fapt remarcat și de antrenorul Aurelian Roșca, dar și de pivotul Oana Manea.

"A fost un meci greu, o partidă hotărâtoare pentru calificare. Am început bine, dar, pe fondul unor ratări, le-am băgat pe adversare în joc.

Am avut situații clare de a înscrie , pe care le-am tratat însă cu foartă multă superficialitate.

În orice caz, portarii și atmosfera din Sala Polivalentă ne-au ajutat foarte mult în această seară.

Va trebui ca în viitor să jucăm mult mai cursiv, să creștem viteza în atac. Mai este timp destul până la jocul din sferturi, vom îmbunătăți jocul și cu siguranță vom fi într-o cu totul altă formă", a spus Aurelian Roșca la finalul jocului, la TV Dolce Sport.

Despre jocul câștigat în fața lui Krim Ljubljana a vorbit și pivotul Oana Manea:

"Sunt bucuroasă că am câștigat, dar și tristă din cauza jocului slab prestat de noi în unele momente.

Astăzi am avut și puțin noroc, e clar asta.

Trebuie să scăpăm de fluctuații și să evoluăm 60 minute în aceeași manieră.

Ar trebui să fim mult mai bucuroase pe teren, să ne bucurăm mai mult de acest sport, dar să intrăm și mult mai motivate", a spus Oana Manea, conform aceleiași surse.

Vezi AICI imagini și detalii de la meci!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Martie 2017, 17:54

au vorbit oamenii care tb sa plece...rosca e praf(conducerea e vinovata aduci un antrenor secand -hand..care nu are nici un titlu major castigata..sa antreneze jucatoare cu pedigree)iar oana aceeas jucatoare..plafonata(nu stiu de ce nu joaca lobach)care nu intelege ca un pivot tb sa hartuiasca permanent apararea prin deplasari pe semicerc...faptul ca a fost statica(ca de obicei)a facut ca slovenele sa practice o aparare avansata..nici extremele nu au venit la primire..pt ca antrenorul nu stie sa vina cu o idee...echipa e praf,cel putin acum..am invins datorita valorii unor jucatoare..pt ca jocul de echipa e zero

catalynn
catalynn  •  04 Martie 2017, 07:16
Postat de onduku pe 04 Martie 2017, 06:55

Ce poti manipula, Moflea, cum adica la ce lot are nici Gyor n-ar trebui sa le puna probleme? :)) Momentan echipa asta sta in Gullden, pe cand la Gyor sunt Loke, Amorim, Gorbicz, Groot, Broch si altele. Tomori nici nu prinde lotul.

Pt o *** toti sunt Moflea ... CSM a avut pe absolut toate posturile o jucatoare nominalizata pt cea mai buna din Europa in 2016 , au super echipa, dar lipsește un antrenor care sa fie dirijorul orchestrei. Acum toate joaca dupa ureche, avem marele noroc ca Bella singura face cat o echipa, altfel nici locul 4 nu pupam ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  04 Martie 2017, 06:55
Postat de catalynn pe 03 Martie 2017, 22:19

CSM joaca un fel de miuta .... La ce lot au nici macar Gyor nu ar trebui sa le puna mari probleme, insa din pacate a avea lot nu inseamna ca ai si echipa daca antrenorul e praf. Fiind roman chiar speram ca Rosca sa profite de ocazia oferita, dar din pacate s-a dovedit o palarie mult prea mare pt el. Daca Bella ramane si vine si Cristina ai nevoie de antrenor ca lumea, altfel echipa va fi complet rupta. E ca si cum ii ai pe Messi si Ronaldo si pui antrenor pe Stoichita ....

Ce poti manipula, Moflea, cum adica la ce lot are nici Gyor n-ar trebui sa le puna probleme? :)) Momentan echipa asta sta in Gullden, pe cand la Gyor sunt Loke, Amorim, Gorbicz, Groot, Broch si altele. Tomori nici nu prinde lotul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează