SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Baia Mare cîştigă al doilea turneu » Campioana României s-a impus în Slovacia

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:23

Campioana României s-a impus la Mihalovce (Slovacia), bifînd trei victorii clare.

HCM Baia Mare a cîştigat turneul de la Mihalovce ( Slovacia) şi a intrat în posesia trofeului "Tomas Jakubco". Este al doilea turneu consecutiv în care maramureşencele se impun, după cel de săptămîna trecută, de la Cluj.

În Slovacia, Baia Mare a învins cu 34-32 pe Debrecen (Ungaria), cu 26-23 pe Iuventa Mihalovce şi cu 32-24 pe Astrahanocika Astrahan (Rusia).

Portarul brazilian Barbara Arenhardt a fost desemnată cel mai bun goal-keeper al turneului, sud-americanca avînd în finala contra celor de la Astrahan nu mai puţin de 19 intervenţii salutare.

Antrenorul Costică Buceschi nu le-a avut în Slovacia pe cele cinci internaţionale române, Ungureanu, Nechita, Buceschi, Elisei şi Oltean, dar nici pe accidentatele Diniş Vîrtic şi Abbingh.

Golgeterul echipei a fost norvegianca Herrem, care a marcat de 16 ori. HCM Baia Mare va organiza săptămîna viitoare "Trofeul Maramureşului", la care vor participa FTC Budapesta, Krim Ljubljana, Iuventa Mihalovce, Rostov Don şi Astrahanocika Astrahan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  12 August 2014, 19:24

sa nu fie ca HCMconstanta faliment din bani publici

ceaiuri
ceaiuri  •  11 August 2014, 22:37

e mult pana..departe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează