SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Barca e în Final 4 » Echipa pregătită de selecționerul României a învins Kiel cu 23-18 și s-a calificat în Final Four-ul de la Koln

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 00:00

Xavier Pascual vine la naționala României, pentru meciurile cu Serbia, din preliminariile CE 2018, încărcat pozitiv.

Antrenorul Barcelonei și-a condus aseară echipa spre calificare în Final Four-ul de la Koln (3/4 iunie), catalanii trecând cu 23-18 de Kiel. În tur, nemții câștigaseră cu 28-26.

Nu a fost deloc o calificare facilă însă. Pasqui a transpirat din greu pe margine și a răgușit dându-le indicații catalanilor. A avut mare noroc cu portarul Perez de Vargas, goalkeeper-ul naționalei Spaniei având nu mai puțin de 23 de parade salvatoare. Extremele Valero Rivera și Tomas Gonzales au jucat și ei exact, nemții trebuind să alerge în permanență în spatele adversarilor.

Barcelona a obținut a șasea calificare în Final Four de când s-a trecut la acest format, în 2010, catalanii cucerind trofeul în 2011 și 2015. De asemenea, în 2017, e prima din cele opt ediții de Final Four, toate disputate la Koln, când nu va fi prezentă nicio echipă germană, Kiel și Flensburg fiind eliminate în "sferturi".

Cu Pascual pe bancă, România va juca împotriva Serbiei pe 4 mai, la Baia Mare, și pe 7 mai, la Kragujevac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close