SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE 33-38

Bella Gullden, după înfrângerea cu Vardar: "Antrenorul a încercat să facă asta, dar nu a fost suficient"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 20:44

Suedeza Isabelle Gullden nu a prins cea mai bună zi pentru CSM, lucru reflectat și în evoluția slabă a echipei din timpul partidei cu Vardar, pierdută cu 33-38. 

Gullden a recunoscut superioritatea echipei macedonene, admițând că își dorește foarte multă ca CSM să o învingă pe Buducnost, în finala mică ce va avea loc duminică. 

"În prima repriză am comis multe erori,  Vardar ne-a prins mult pe contraatac. Au fost multe nesincronizări în jocul nostru.

Am pierdut multe mingi, lucrurile brusc ne-au scăpat de sub control. Jocul nostru nu a fost suficient de bun pentru o semifinală, mai ales că Vardar a jucat cum a jucat. 

Antrenorul a încercat să ne transmită energia lui, dar nu a fost suficient. Nimeni nu a jucat suficient de bine. A fost o zi grea pentru toată lumea. A fost pur și simplu o seară proastă.

Mâine o să jucăm împotriva lui Buducnost, ambele echipe vor locul trei și vom lupta pentru acest obiectiv", a declarat "Bella" Gullden, la TV Dolce Sport.

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38, în Final Four-ul Ligii Campionilor. (AICI ai DETALII despre partidă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
6.6.6
6.6.6  •  07 Mai 2017, 09:39

se intimpla sa prinzi si zile mi putin faste. nu-i nimic, mergem inainte. succes in meciul cu buducnost si sper, pentru voi, sa cistigati finala mica.

tihi
tihi  •  07 Mai 2017, 09:28

Gullden a avut dreptate: fara joc colectiv,cu o aparare slaba si atac ineficient nu poti sa castigi un meci de handbal!!! Trebuie sa recunoastem,ca sintem cea mai slaba echipa din FF,fapt demonstrat si prin prisma calificarii norocoase atat in acest an cat si in anul trecut!! Norocul nu este mereu de partea noastra ! Celelate trei echipe sint prezente in ultimii ani in FF,castigat de 2 ori de ETO Győr si odata pe locul 2,fiind cea mai buna echipa a Europei in ultimii patru ani! Sportul este o competitie...de regula cei buni castiga !!

catalynn
catalynn  •  06 Mai 2017, 22:13

Nu-i nimic, de la vara cu Cristina alături nu va mai bate nimeni. Capul sus si succes in continuare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează