SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Bianca Bazaliu, contract pe 6 ani cu CSM! » Golgeterul naţionalei de junioare a României şi-a asigurat viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 00:01

Bianca Bazaliu, golgeterul naţionalei de junioare a României, campioană mondială în acest an, a semnat vineri cu formaţia de primă ligă CSM Bucureşti.

Handbalista de la LPS Slatina, 17 ani, e jucătoarea echipei susţinute de Primăria Capitalei pînă în 2020! Cel mai bun inter stînga la Mondialul din Macedonia, Bazaliu se va pregăti alături de vedetele din echipa antrenată de daneza Mette Klit, dar va evolua, cel mai probabil, în liga a doua, în echipa secundă a CSM-ului.

Alături de Bazaliu, o altă campioană mondială a semnat cu CSM, este vorba de portarul Mădălina Ion, de la Rapid. Oficialii echipei bucureştene au afirmat că îşi doresc să transfere cît mai multe jucătoare din echipa României de junioare pentru a crea o formaţie competitivă pentru viitor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează