SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Brăila e prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României!

foto: Dunărea Brăila
foto: Dunărea Brăila

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 20:10

Miercuri se joacă CSM București-HC Zalău și CSM Roman-Danubius Galați, iar joi Corona Brașov-HCM Rm. Vâlcea.

Dunărea Brăila s-a calificat marți seara în semifinalele Cupei României la feminin după ce a trecut pe teren propriu cu 28-25 de CSM Bistrița.

Meciul a fost unul extrem de disputat, cele două echipe aflându-se rând pe rând la conducere, dar nu la mai mult de 1-2 goluri. Totul s-a decis în ultimele șase minute. De la 23-23, gazdele au punctat de două ori consecutiv, iar ardelencele nu au mai avut puterea să egaleze. În goana după goluri, Brăila a profitat și a lovit pe contraatac.

Prestații excelente pentru cei doi portari, Adriana Medvedova (Brăila) și Viorica Șuba (Bistrița). Alina Vătu 9 goluri a fost principala marcatoare de la Dunărea, de partea cealaltă ieșind în evidență Laura Pristăviță cu 7 reușite și Almudena Rodrigues cu 6.

Brăila ajunsese ultima dată în semifinalele Cupei României în 2016, în timp ce Bistrița s-a calificat în Final Four ediția trecută.

Miercuri și joi se vor decide ultimele semifinaliste. Locația pentru Final Four-ul Cupei României nu a fost stabilită încă de Federația Română de Handbal. 

Program sferturi de finală

  • Dunărea Brăila-CSM Bistrița 28-25 (16-15)
  • CSM București- HC Zalău (miercuri, ora 16:30, Digi, Dolce)
  • CSM Roman-Danubius Galați (miercuri, ora 18:00)
  • Corona Brașov-HCM Rm. Vâlcea (joi, ora 18:00, Digi, Dolce)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează