SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Buget URIAȘ pentru CSM București! Clubul Primăriei are mai mulți bani decât multe cluburi din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 10:37

Primăria București a anunțat bugetul local pentru anul 2017 și a dezvăluit câți bani se duc către CSM București.

Clubul Sportiv al Primăriei va avea un buget de 60 de milioane de lei, aproximativ 13 milioane de euro. Astfel, CSM are mai mulți bani la buget decât multe echipe din Liga 1.

Înființat în anul 2007, CSM are mai multe secții: atletism, baschet, handbal feminin, handbal masculin, motociclism, rugby, șah, volei feminin și volei masculin. Cea mai importantă este cea de handbal feminin, echipa câștigând anul trecut Liga Campionilor și urmând să o transfere pe Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume

În plus, CSM București vrea să deschidă și o secție de fotbal, urmând a decide dacă achiziționează Rapid sau Sportul sau dacă înființează un nou club.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
brancusi
brancusi  •  23 Martie 2017, 15:27

CAMPIOANA EUROPEI,echipa din CAPITALA ROMANIEI,merita fara sa clipesti sa-i aloci cele 2-3 milioane de euro/sezon!

brancusi
brancusi  •  23 Martie 2017, 15:24

Baschetul macar are alibiul a peste 1500 de spectatori/meci,incredibil,dar mai multi decat strange echipa de fotbal...

onduku
onduku  •  23 Martie 2017, 15:23
Postat de catalynn pe 23 Martie 2017, 13:21

Foarte bine, fetele de la handbal merita si ultimul cent, si daca se fac lucrurile cu cap se vor ridica si celelalte secții. Numai asa putem promova sportul si avea un viitor cand generatia noastra va fi la pensie, iar astia mici care au vazut terenul sau sala de sport doar pe Facebook ne vor lua locul!

Bine spus.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează