SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Calificare cu cântec » Dinamo în finala Ligii Naţionale, Constanța acuză!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 20:42

Campionii de la Dinamo au trecut cu 30-25 de constănțeni și merg pentru al doilea an consecutiv în finală. Oaspeții acuză însă arbitrajul buzoienilor Băducu și Voicu.

Cine învingea în partida decisivă din sala din Ștefan cel Mare, dintre Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța, se califica în marea finală.
Învinși acum patru zile în finala Cupei României, constănțenii au sperat că pot să producă surpriza la București.

Au început însă extrem de slab, Irimuș a închis poarta, iar "câinii" aveau deja 9-3 în minutul 16. A fost parcă o "momeală" a elevilor lui Aihan Omer. Cu o apărare mai exactă, cu mingi apărate de sârbul Dane Sijan, HCD s-a apropiat la un gol.

Scenariul s-a repetat în partea a doua, dar în momentele-cheie ale jocului, Dinamo a avut sprijinul arbitrilor. Buzoienii Băducu și Voicu au dat câteva decizii care i-au scos din minți pe constănțeni.

"Puteam să jucăm două săptămâni cu ei, nu aveam nicio șansă", au spus oaspeții. Antrenorul Aihan Omera a declarat că echipa sa și-ar fi dorit un cuplu de arbitri internaționali, dar că nu s-a putut.

"Constanța să mai învețe să și piardă! Nouă ani de zile, când ei au câștigat campionatele la rând, nu s-a mai plâns nimeni", a declarat pivotul Dan Savenco.

Dinamo așteaptă acum să vadă care va fi adversara din finală, Potaissa Turda și CSM București ajungând și ele în meciul decisiv, din semifinale. 

9 eliminăride 2 minute au suferit constănțenii, față de doar 2 dinamoviștii. La aruncările de la 7 metri, Dinamo a fost în avantaj, 7-5

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
adianghelescu
adianghelescu  •  19 Mai 2017, 12:34
Postat de ion2010 pe 18 Mai 2017, 23:29

Savenco e un copil frustrat. Are ciuda pe Constanta ca el n-a ajuns acolo sa faca performanta cu adevarat. Constanta era prea puternica pentru unul ca Savenco care facea cu randul cu Mocanu pe semicerc la Medgidia. Adica era mult prea slab ca sa respire aerul de campion din vertiarul HCM

ai fost la meci s-au ai vazut meciul zgarie hartie asta scrie doar de dragul de a fi pe placul conducerii adica anti dinamo

adianghelescu
adianghelescu  •  19 Mai 2017, 12:31
Postat de Petre Radulescu pe 19 Mai 2017, 06:38

Da, ai dreptate Bravo dinamo! Furati cum stiti voi mai bine la toate sporturile!

eu nu stiu ce cauta postacii de la turma pe un articol despre un sport ce nu se practica la saivan cat despre acest ziarist nu vrea decat sa caute scandal si barfa de faptul ca toma cauta neaparat sa agite galeria ca sa se opreasca meciul nu a observat si ca la constanta galeria a fost atacata de oamenii de ordine cu lacrimogene fara nici un motiv . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

6.6.6
6.6.6  •  19 Mai 2017, 07:08

mesajul de mai jos e pentru tine

Vezi toate comentariile (16)
Comentează