SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROSTOV DON - CSM BUCUREȘTI 28-29

Calificare de răsunet pentru CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

Foto: CSM București
Foto: CSM București

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 18:30

CSM București s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin după o victorie de senzație în Rusia în fața celor de la Rostov Don, scor 29-28.

Campioana României a învins în tur, scor 26-25, dar s-a dus în Rusia cu șanse minime de calificare, având în vedere că Rostov nu mai pierduse pe teren propriu în toate competițiile din martie 2015.

După prima repriză, CSM conducea deja la 5 goluri diferență, scor 16-11. Partea a doua a început foarte bine pentru bucureștence și, chiar dacă rusoaicele au revenit și s-au apropiat, n-au mai avut forța să învingă.

Gyor s-a calificat și ea în semifinale. Buducnost Podgorica și Vardar Skopje sunt și ele cu un pas în Final Four-ul care se va disputa la Budapesta pe 7 și 8 mai. Cele două formații au meciurile programate în următoarele ore.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
magura
magura  •  09 Aprilie 2016, 21:57

FELICITARI FETELOR! CE AR FI SA AVEM DOUA ECHIPE ROMANESTI CALIFICATE????

100002473541087
Danut Ognean  •  09 Aprilie 2016, 20:30

bravo fetelor rusoicele cu *** de arbitrii macedonieni cu tot nu au putut castiga! rusineeeee arbitrilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  09 Aprilie 2016, 20:00

Felicitari pentru victorie! Nu conteaza ca nu sunt decat cateva romance, echipa reprezinta Romania, asta e important. Eu cred ca se pot gandi chiar la titlu, ar fi o performanta frumoasa pentru handbalul romanesc. Am avut ceva emotii cand rusoaicele au reusit sa revina de la minus 7, dar a iesit bine.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close