SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM TINERET DE HANDBAL FEMININ

Calificare rezolvată la handbal feminin! Naționala României merge la Campionatul Mondial de Tineret

FOTO: Dan Potor
FOTO: Dan Potor

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2018 18:52

După ce a învins Croația și Georgia, România a obținut biletele la turneul final de handbal feminin din Ungaria (1-15 iulie) 

Naționala de tineret a României nu a discutat cu adversarele în primele două meciuri din grupa a 2-a de calificare, de la Cluj Napoca. Jucătoarele antrenate de Gheorghe Tadici și Bogdan Burcea au trecut vineri cu 33-25 de Croația, iar sâmbătă după-amiază s-au distrat cu Georgia, 32-13.

Duminică, de la ora 11:00, România joacă ultimul meci, în fața Ucrainei, dar nu mai poate pierde calificarea decât dacă adversarele câștigă la cel puțin 9 goluri diferență! O diferență imposibilă, având în vedere că ucrainencele au pierdut meciul cu Croația, ieri, 23-29.

"E o generație talentată, cu un mare potențial. Depinde doar de ele cât sunt dispuse să muncească. Am preluat această națională cu gândul să o duc la Mondiale, iar de acolo să venim între primele șase din lume", a declarat selecționerul Gheorghe Tadici.

Sorina Tîrcă, Raluca Petruș, Alexandra Badea, Daria Bucur, Teodora Popescu, Daciana Hosu sunt câteva dintre handbalistele acestei generații care speră să urce pe podium la Mondialul din această vară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează