SPORTURI  »  HANDBAL  »  SPECIAL

Carmen Amariei a împlinit 36 de ani şi aşteaptă să devină mămică: "Nu mai am răbdare!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 22:26

Carmen Amariei, fosta mare handbalistă, a împlinit ieri 36 de ani. Dublă cîştigătoare a Ligii Campionilor cu echipa daneză Slagelse, Amariei este însărcinată şi nu mai are răbdare pînă în momentul în care va deveni mămică.

"Mai am şase săptămîni. Mi-e greu, am luat 20 de kilograme în sarcină şi mă mişc destul de greu. Parcă eram în perioada competiţională, cînd eram nevoită să alerg o mie de metri", a glumit Carmen.

Antrenoarea din sezonul trecut de la SCM U Craiova va avea un băieţel. "Sînt fericită. Totul a decurs bine pînă acum şi sper să fie la fel şi în continuare", a adăugat fosta handbalistă, care va naşte la Cluj Napoca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Septembrie 2014, 17:31

felicitari. succes la nastere si mult noroc in viata copilului. o handbalista de anvergura (la propriu si la figurativ)..))

secundul
secundul  •  04 Septembrie 2014, 11:57

La mult ani si dezlegare usoara!

fotbal2014
fotbal2014  •  04 Septembrie 2014, 09:49

LA MULTI ANI ! sa cresti mare si nastere usoara

Vezi toate comentariile (3)
Comentează