SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANŢA 26-17

Cititorii GSP.ro, supăraţi pe decizia lui Ambros Martin: "Nici Gigi nu făcea echipa atât de proastă! Ne batem joc"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 20:26

Cititorii GSP.ro au contestat decizia luată de Ambros Martin de a odihni jucătoarele importante în ultimul meci din grupele Campionatului Mondial, pierdut în faţa Franţei, 17-26, considerând că astfel va fi afectat parcursul naționalei noastre pe viitor.

România avea asigurată prima poziţie în clasamentul grupei A, însă meciul de astăzi ar fi putut avea o miză importantă. O eventuală victorie trimitea Franţa pe ultima poziţie, în faţa unui iminent duel cu marea favorită Norvegia. Ambros Martin a decis ca Eliza Buceschi şi Cristina Neagu să fie odihnite pentru înfruntarea din "optimi".

Totuşi, fanii prezenţi în arena din Trier au susţinut până în ultima clipă echipa, dominând autoritar galeria adversă.

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

Va afecta negativ decizia lui Ambros Martin parcursul României la Mondial?

Da
Nu

Iată câteva dintre opiniile celor care au comentat pe GSP.ro:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
446194735563038
Cony Nick  •  09 Decembrie 2017, 10:26

fiecare antrenor are strategia lui pe care o discuta cu echipa ... pentru jocul cu franta Neagu + celelate titulare împreuna cu antrenorul au hotarât sa nu joace la acest joc(nu stiu presupun) ... o hotarâre cu doua taisuri ... se spune de catre specialisti ca odihna activa la un turneu de o asemenea importanta este vitala pentru mentinerea sportivelor în forma maxima(exista si excepti) ... adica jucatoarele respective trebuie sa sa joace un anumit numar de minute + sau un antrenament extra(ca forma de joc sau normal, dar cu intensitate ridicata) ... cred ca jucatoarele care au jucat contra Frantei au valoare ridicata dar s-a simtit lipsa de omogenitate si de pregatire mentala(adica trebuiau mobilizate ca acest joc este hotarâtor(decisiv) pentru calificare) etc ... nu am urmarit daca si alte echipe au folosit aceiasi tactica de a juca cu rezervele aproape tot jocul ...

107487296349251
Mihai Ducu  •  09 Decembrie 2017, 07:39

A facut f.bine spaniolul ca le-a odihnit.Greseala enorma pe care o face e mentinerea in echipa a lui Geiger,care si ieri ranea 7-8 spectatori daca nu ar exista plasele de protectie...

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  08 Decembrie 2017, 23:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează