SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Constanţa nu vrea în Liga Campionilor şi acuză haosul de la Federaţie: ”Nimeni nu ştie ce are de făcut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 22:35

Confruntată cu mari probleme financiare, în ultimul timp, campioana României, HCM Constanţa, nu-şi doreşte să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

"Marinarii" participă azi şi mîine în turneul de calificare de la Hasselt (Belgia), urmînd să înfrunte azi, de la ora 21:00, campioana Belgiei, Initia Hasselt. În celălalt meci, HK Haslum (Nor) va întîlni Beşiktaş Istanbul (Tur).

Învingătoarele vor juca pentru locul ce duce în grupa B, acolo unde aşteaptă deja FC Barcelona, Alingsas HK, Flensburg, Wisla Plock şi KIF Kolding.

Constanţa nu vrea în Ligă pentru că nici nu poate juca pe teren propriu meciurile de acasă, sala proprie nefiind omologată.

"E haos la federaţie!"
Nurhan Ali, directorul executiv de la HCM Constanţa, spune că de cînd preşedintele Alexandru Dedu a făcut acel accident de motocicletă şi e internat în spital, la federaţia de handbal e haos.

"Nimeni nu ştie ce are de făcut, te plimbă de la unul la altul! Consiliul de Administraţie a votat nişte legi imbecile. Jucătorii care îşi prelungesc contractul sînt consideraţi nou transferaţi şi te pun să plăteşti taxe noi", a acuzat Nurhan Ali.

Oficialul se consideră vinovat pentru că HCM a pierdut la "masa verde" Supercupa României. "Nu trebuia să accept să jucăm Supercupa cu Bacăul, o echipă care nu a cîştigat nimic! Nu a fost în stare să bată nici rămăşiţele Constanţei", a subliniat Nurhan Ali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
robert1205
robert1205  •  08 Septembrie 2014, 21:34

HCM Constanţa-Beşiktaş Istanbul (Tur) 25-34 (12-18)

robert1205
robert1205  •  07 Septembrie 2014, 00:14

HUBO INITIA HASSELT - HCM CONSTANȚA 20-29 ( 13-13 )

Vezi toate comentariile (2)
Comentează