SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

Corespondență de la Budapesta » Paula Ungureanu, la primul Final Four cu CSM: "Echipele pornesc cu șanse egale"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat sambata, 06 mai 2017 14:47

Paula Ungureanu joacă la Budapesta primul ei Final Four cu CSM București. Sezonul trecut a pierdut calificarea cu Baia Mare, dar acum a reușit cu CSM.

"Am emoții, e normal, dar cred că sunt emoții constructive. Ne-am pregătit pentru aceste partide, dar vom avea parte cu siguranță de meciuri foarte grele", spune Paula Ungureanu.

Nu se gândește decât la meciul cu Vardar, care până la urmă e cel mai important: "Îmi doresc un turneu foarte bun, iar la final să ne bucurăm că am reușit ceva important".

Paula se așteaptă la o apărare solidă în fața ei. "CSM a avut întotdeauna o apărare foarte bună. Ne dorim ca și noi portarii să contribuim la defensivă, să ne ajutăm echipa pentru că așa vom ușura și munca echipei".

Când o întrebi de șansele echipei, Paula răspunde imediat. "Dacă ar fi după mine, aș spune 100%. Dar să nu uităm că suntem în Final Four și toate echipele pornesc cu șanse egale la câștigarea trofeului", a încheiat Paula.

  • CSM București joacă de la 18:45, în cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor, în încercarea de a-și apăra trofeul cucerit în sezonul trecut. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport (detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  06 Mai 2017, 17:00

Sansele sint egala doar insituatia in care nu vom avea arbitre ca la Győr-Buducnost! Romancele noastre,Nastase si Stancu sint depasite de nivelul tehnic al partidei,si fac si greseli copilaresti sau chiar voite !!! Ele cred ca conduc meciul Corona cu Zalaul si fac prapad pe terenul de handbal !! Nu este de mirare ca Ambros Martin este foarte suparat pe arbitraj! Este o rusine sa arbitrez in halul asta. Arbitraj tipic romanesc pe acest nivel nu este permis!!

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Mai 2017, 16:45

bud nu are echipa inca e..finala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează