SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - PARAGUAY 29-17

Corespondență din Germania » MVP-ul partidei cu Paraguay a vorbit cu GSP: "Ele mici, noi mari, ne-a fost greu să nu le scăpăm"

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 17:52

Cristina Zamfir Florianu (28 de ani) a fost desemnată MVP-ul partidei cu Paraguay, 29-17. Interul a recunoscut că a avut emoții la primul ei meci la un Campionat Mondial.

*Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

Golgeterul Ligii Naționale din România, în ultimele două sezoane, Cristina Zamfir Florianu și-a arătat pofta de a marca și în disputa cu modesta echipă a Paraguayului. Deși nu a fost folosită prea mult timp în atac, jucătoarea de la SCM Craiova a marcat de 5 ori.

- Cristina, ai avut emoții la primul tău meci la un Campionat Mondial?
- Da, am avut. Sincer, eu la fiecare meci am emoții, dar înainte de meci. Când începe jocul mă concentrez doar la meci.

- Au fost peste 500 de români în tribună, ați avut parte de o atmosferă incredibilă!
- Le mulțumim din suflet că au venit să fie alături de noi. Parcă am jucat acasă. Sper să vină în continuare și să aibă parte de multe bucurii din partea noastră.

- Nici adversarul nu a fost unul pe măsură, nu?
- Așa este, nu a fost, dar destul de incomod. Ele au talie mică și foarte mică, noi suntem înalte, și ne-a fost greu să nu le scăpăm! Câteodată le-am pierdut parcă printre degete. A fost un meci de început, luăm ce e bun din el și încercăm să remediem greșelile pe care le-am făcut.

- Când ai fost anunțată jucătoarea meciului nu ai reacționat. De ce?
- Nu am auzit. Probabil că am fost strigată Florina Florianu și de asta. Mă bucur însă pentru că am început cu dreptul și cu o victorie clară.

- Urmează Slovenia, un adversar de altă factură.
- Până acum nu am pregătit decât meciul cu Paraguay. Vom avea timp să vedem și Slovenia. Sper să continuăm cu un succes și să menținem ștacheta ridicată. Va fi mult mai greu, dar suntem gata să ne dăruim și să dăm totul pentru o victorie. 

LOTUL ROMÂNIEI

Portari: Dedu, Dumanska
Extreme stânga: Elisei, Iuganu-Popa
Extreme dreapta: Udriștoiu, Berbece
Pivoți: Pintea, Tătar, Tomescu
Interi stânga: Neagu, Zamfir-Florianu, Szucs
Interi dreapta: Dragut, Geiger
Centri: Buceschi, Laslo, Zamfirescu

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

  • mâine - ora 15:00 România-Slovenia
  • 05.12 - ora 21:30 România-Spania
  • 07.12 - ora 19:00 România-Angola
  • 08.12 - ora 19:00 România-Franța

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează