SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE - SCM CRAIOVA

Craiova egalează în ultima secundă la Cisnădie! Un nou scandal de arbitraj

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 18:44

Partida dintre Măgura Cisnădie și SCM Craiova, în cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale feminine i-a avut în prim-plan pe arbitrii partidei, cuplul Robert Harabagiu - Silviu Stnescu, din Moreni.

"Au fluierat cu două unități de măsură diferite între cele două semicercuri! Astfel de arbitraje nu fac nici un bine handbalului românesc, ba din contră aduc doar deservicii", a declarat antrenorul Craiovei, profesorul Bogdan Burcea.

Craiova a condus la pauză cu 12-11, dar în partea a doua gazdele au întors rezultatul și au preluat conducerea. Cinădie, marea surpriză a sezonului, s-a desprins la trei goluri când mai erau 5 minute: 23-20! Oltencele au revenit însă senzațional și au egalat. Ultimul gol, marcat în ultima secundă, de Zorica Nikolici.

A fost un final de infarct. Când mai erau doar trei secunde, Craiova a cerut time-out, mingea a ajuns pe extrema dreapta de unde sârboiaca Nikolici a trimis-o în plasă!

Craiova acuză faptul că în 60 de minute de joc cei doi arbitri nu au dictat nici o aruncare de la 7 metri pentru oaspete! Gazdele, în schimb, au avut 5! Și la eliminări lucrurile au stat diferit. Cisnădie a avut doar 3, între care ultimele două în ultimele 4 minute! Craiova, în schimb a avut 6!

Cuplul Harabagiu-Stănescu au fost în centrul atenției și etapa trecută, la disputa dintre U Cluj Napoca-HC Zalău, încheiată, de asemenea, la egalitate, 21-21! Antrenorul Gheorghe Tadici i-a acuzat pe cei doi arbitri dâmbovițeni că au ajutat Clujul în ultimele minute ca să egaleze. Mai mult, ultimul gol al partidei, marcat de Mihaela Ani Senocico, a fost înscris în urma unei aeriene, dar jucătoarea călcase în semicerc.

Ivana Bozovici, Larissa Araujo și Mariana Costa, fiecare cu câte 6 goluri, au fost principalele marcatoare ale echipei din Cisnădie. De partea cealaltă Cristina Zamfir Florianu a înscris de 6 ori, Zorika Nikolici de 5 ori, iar Ana Maria Țicu și Carmen Ilie Șelaru 4 goluri fiecare. SCM Craiova e pe locul 2 cu 20 de puncte, după 10 etape, iar Cisnădie a urcat pe 3, cu 19 puncte.

SCM Craiova joacă duminică la Debrecen, partida retur din turul 3 al Cupei EHF. La Craiova, echipa pregătită de Bogdan Burcea a câștigat cu 24-19 și are șanse mari de a ajunge în grupele Cupei EHF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  15 Noiembrie 2017, 21:25

Păcat dacă se întâmplă asemenea lucruri iar daca sunt repetate cred că e vorba de altceva .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează