SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONTRACT

Cristina Neagu a decis » Românca a anunțat la ce echipă va juca în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 16:41

După ce a avut o evoluție excelentă la Campionatul Mondial de handbal, unde a fost desemnată cea mai bună jucătoare și a fost cea mai bună marcatoare, Cristina Neagu a primit mai multe oferte.

Românca a fost dorită de Rostov Don, de CSM București și Gyor, care îi ofereau salarii între 220.000 și 300.000 de euro pe an. În plus, și clubul Minaur Baia Mare i-a oferit Cristinei un salariu de 264.000 de euro pe an, plus alte bonUsuri, dar Neagu a decis să rămînă la formația din Muntenegru.

Agentul jucătoarei, Farkas Matyas, a răspuns ofertelor și a transmis că Neagu va rămîne pentru încă un sezon la Buducnost, formație care în sezonul trecut a cîștigat Liga Campionilor.

"Ea astăzi a luat decizia finală și va rămîne la Bucducnost, pentru sezonul 2016/2017. Propunerea a trezit interesul Cristinei, astfel că am încrederea că în momentul în care acest proiect va fi pus pe roate, va exista o șansă importantă pentru a o convinge pe Cris să se reîntoarcă în România și să își continue cariera în Baia Mare, începînd cu vara anului 2017", este mesajul agentului jucătoarei pentru Minaur, potrivit actualmm.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  12 Ianuarie 2016, 22:41

Pacat, insa e de inteles, atat CSM cat si HCM avand probleme din cauza ca primarii cu pricina sunt cu un picior in puscarie, in plus cum banii de salarii vin de la bugetele locale si nimeni nu mai vrea sa riste puscaria sportul romanesc va dispare incet - incet ... Asa la Buducnost are stabilitate, nu are rost sa dea acum vrabia din mana pe cio*ara de pe gard, insa daca pana la anul lucrurile se vor limpezi sunt sigur ca Cristina va reveni in Romania.

ovydyusb
ovydyusb  •  12 Ianuarie 2016, 18:54

" În plus, și clubul Minaur Baia Mare i-a oferit Cristinei o ofertă" ???

cynick
cynick  •  12 Ianuarie 2016, 18:48

fata desteapta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează