SPORTURI  »  HANDBAL  »  MIDTJYLLAND - CSM BUCUREȘTI 26-31

Cristina Neagu, în al nouălea cer după victoria cu Midtjylland: "Sunt foarte norocoasă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 17:17

Cristina Neagu, interul stâng al celor de la CSM București, a vorbit după victoria obținută în deplasarea de la Midtjylland, scor 31-26.

"Am jucat mult mai bine decât echipa gazdă. Meritam victoria. Helle ne-a avertizat la pauză. A spus că joacă foarte bine în debutul părți secunde.
Noi ne simțim bine. Nu putem spune că am câștigat vreo partidă fără probleme. Ne simțim din ce în ce mai bine împreună. Etalăm un handbal mult mai bun decât în prima fază. Vrem să fim în formă maximă în mai, în Final 4. Am câștigat un meci în deplasare și ne dorim să obținem cât mai multe puncte.

Mă simt excelent. De când am venit acasă primesc foarte multă iubire din partea fanilor. Sunt foarte norocoasă. Le mulțumesc tuturor fanilor prezenți", a declarat Neagu la TV Telekom Sport.

Citește și: CSM București, victorie entuziasmantă în deplasarea de la FC Midtjylland » "Tigroaicele" sunt lidere în grupa 1 principală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Februarie 2018, 14:13

meci destul de greu cu victorie obtinuta in ult 10min sau mai putin(golul lui grubisic a turnat plumb in picioarele adversarelor..)pana atunci am incercat mereu sa avem o diferenta..dar intodeauna danezele recuperau(gullden inca nu-si revine)pt ca inca nu avem apararea pusa la punct(danezele au inscris cele mai multe goluri cu noi)ne-am repliat f greu,depasite uneori f usor 1 la 1,daneza inca nu gaseste formula in aparare..dar totul e bine cand se termina cu bine

palincarul
palincarul  •  04 Februarie 2018, 20:07
Postat de razvyyc pe 04 Februarie 2018, 19:48

Au avut grija muntenegrencele. FCM a egalat, de aici au intrat arbitrele in actiune: gol pe 6-7 pasi la Kurtovic (cred ca golul de 22-23), un aut intors pentru bucurestence (la faza aia, au sanctionat gazdele cu dubla eliminare), inca o pasa la pivot dupa 6 pasi la Kurtovic si gata, au rezolvat ecuatia jocului.

Ai si aparut? :)))) cum ai gatit iepurele, cu vreun sos ceva sau direct pe gratar? :))))) Recunosc ca ne-au ajutat arbitrii azi, dar pe tine cand te va ajuta capul? :))))))) Pana acum ai 2 iepuri *** dupa meciul cu Gyor, unul acum, pregateste 3 pentru saptamana viitoare, va fi show la Polivalenta :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvyyc
razvyyc  •  04 Februarie 2018, 19:48

Au avut grija muntenegrencele. FCM a egalat, de aici au intrat arbitrele in actiune: gol pe 6-7 pasi la Kurtovic (cred ca golul de 22-23), un aut intors pentru bucurestence (la faza aia, au sanctionat gazdele cu dubla eliminare), inca o pasa la pivot dupa 6 pasi la Kurtovic si gata, au rezolvat ecuatia jocului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează