SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu, mărturisiri neașteptate: "Uneori sunt colerică și asta le deranjează pe colege! Le e frică de mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 22:32

Cristina Neagu s-a descris și recunoaște că uneori are anumite reacții care le-ar putea deranja pe colegele de echipă. Chiar și așa, crede că procedează corect, reușind de multe ori să-și motiveze coechipierele. 

"Îmi place să cred că sunt un lider. Eu cred că, încă de la o vârstă fragedă, am avut foarte multă responsabilitate pe terenul de handbal şi apoi lucrurile astea plus perioada de accidentare în care am meditat, am citit foarte multe cărţi, toate lucrurile astea m-au ajutat psihic.

Sunt un pic mai colerică şi mai ţip la colegele mele şi, poate, uneori, le e frică de mine, dar îmi place să scot ce e mai bun din ele pentru că eu cred că de multe ori ele pot mult mai mult decât cred ele şi atunci forţez un pic în sensul ăsta.

Poate nu sunt cea mai plăcută persoană din acest motiv, dar eu cred că am reuşit performanţe importante şi datorită acestui lucru", a declarat Cristina Neagu la TV Telekom.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează