SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Cristina Neagu nu-şi mai revine » Mesajul postat azi pe Facebook: "Asta ne-a făcut să ne gândim mai puţin la bucuria de a juca handbal"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 20:45

Cristina Neagu, 29 de ani, cea mai bună handbalistă a României de la CM din Germania, e bântuită de eşecul dramatic suferit de "tricolore" în meciul din optimi cu Cehia, 27-28. 

"Așa cum v-am promis, echipa României a luptat și a dat totul pe teren la acest Campionat Mondial. Din păcate, presiunea meciului eliminatoriu ne-a făcut să ne gândim mai mult la rezultat și mai puțin la bucuria de a juca handbal, așa cum am făcut-o la meciurile din grupă și ne-am întors acasă, cred eu, prematur.

Mulțumiri speciale pentru oamenii care ne-au susținut din tribună, dar și pentru cei care ne-au urmărit din față televizoarelor și ne-au transmis încurajări pe parcursul turneului final! Vă doresc Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi! Hai, România!", a scris jucătoarea lui CSM Bucureşti pe contul său de Facebook. 

 

Asa cum v-am promis, echipa Romaniei a luptat si a dat totul pe teren la acest Campionat Mondial. Din pacate, presiunea...

Posted by Cristina Neagu on 13 Decembrie 2017

Cristina Neagu a avut o prestaţie imperială contra Cehiei, reuşind să înscrie de nu mai puţin de 13 ori. Per total, Neagu a înscris 42 de goluri la Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Decembrie 2017, 10:35

Da, este firesc ca Neagu sa fie frustrata! Dar, ma intreb, de ce a tacut atunci cand au fost inlaturate din echipa vechile sale colege cu care a castigat o medaile de bronz? Chiar credea Neagu ca va castiga singura o medalie la acest Campionat Mondial? Si cat de usor ar fi fost daca blestemata asta de teama de infrangere nu si-ar fi aratat "coltii" in finalul meciului cu Cehia! Durerea este cu atat mai mare daca ne gandim numai la faptul ca daca am fi avut un portar cat de cat inspirat si un pivot bataios, Cehia nu ar fi invins niciodata Romania. Si ce culoar aveam! Meciul cu Olanda ar fi fost unul pentru medalii, mai ales ca multe jucatoare de la CSM stiau cam cum joaca Olanda, avand la CSM pe cea care a creionat jocul Olandei.

ray51
ray51  •  14 Decembrie 2017, 09:49

Multa sanatate, pace si liniste tie si tuturor celor pe care-i iubesti. La multi si foarte buni ani !

luciann
luciann  •  13 Decembrie 2017, 21:39

Ati jucat ca niciodata si ati pierdut ca intotdeauna!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează