SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Cristina Neagu, pact cu dușmanul pentru o calificare la Olimpiadă » Mesajul postat în această dimineață pe Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 09:54

Cristina Neagu a demonstrat încă o dată de ce e considerată cea mai bună jucătoare a lumii. Încrederea a ajuns la cote maxime în tabăra României după 32-25 cu Danemarca.

"E o victorie mare pentru noi şi cu un pic de ajutor mâine putem să sărbătorim deja calificarea la Olimpiadă. Ăsta era planul pe care l-am făcut împreună cu ei încă din Muntenegru, ca şi noi şi ei să câştigăm împotriva Danemarcei şi să sărbătorim calificarea după două zile.

Le ţinem pumnii strânşi. Noi avem şi noi un meci împotriva Uruguayului, nu cred că vor fi probleme. Dacă n-o să fie să se sărbătorească calificarea mâine (n.r. - sâmbătă), cu siguranţă va fi un al treilea meci extrem de important în care vom da totul", a zis Cristina Neagu pentru Digi.

"Atitudine. Determinare. Forţă!", a fost mesajul postat pe Facebook de Neagu în urmă cu puțin timp.

neagu cristina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  19 Martie 2016, 17:46

Fetele,isi fac loc unde trebuia sa fie deja (JO)! Sunt multe gauri in jocul nationalei si nu cred ca este suficient timp sa le astupam pe toate.Sper,din tot sufletul,sa ma insel totusi si sa le vedem pe podium.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Martie 2016, 13:09
Postat de xanathos pe 19 Martie 2016, 13:07

Acum sper sa nu considere ca bat Uruguayul fara sa intre pe teren. Poate totusi nu ne trezim cu vreo surpriza diseara.

Fii serios. E ca si cum ar juca la hochei pe gheata Canada cu Tanzania. Sau cu Uruguay, nu conteaza.

690988507672818
Sassu Cristache  •  19 Martie 2016, 13:07

Cand vad un astfel de meci stau si ma intreb de ce aceste fete nu sunt platite macar la fel de bine ca asa zisele ,,vedete''romanesti din fotbal!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează