SPORTURI  »  HANDBAL  »  RETRAGERE

Cristina Vărzaru a spus adio carierei de jucătoare: "Sunt norocoasă pentru cei 27 de ani de handbal!"

foto: Marius Ionescu
foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 12:27

Cristina Vărzaru s-a retras oficial sâmbătă, după ce echipa sa a cucerit Cupa României la Ploiești. Extrema dreapta nu a mai putut evolua din noiembrie 2016, după ce s-a accidentat încă o dată.

De patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor, vicecampioană mondială și medaliată cu bronz la Euro 2010, Cristina Vărzaru a anunțat oficial că nu va mai juca handbal.

La 37 de ani, extrema dreapta s-a accidentat grav în luna noiembrie și s-a operat încă o dată la genunchiul stâng, cel care i-a tot făcut probleme în ultimul timp. A sperat ca pe final de sezon să mai joace măcar un meci, ultimul al carierei, ultimul în care să se bucure de handbal. Nu s-a mai putut. S-a împăcat cu gândul.

"M-am obișnuit din noiembrie, am știut că așa o să mă retrag, e o situație asumată. Nu-mi pare rău, consider că sunt norocoasă pentru cei 27 de ani de handbal pe care mi i-a dăruit soarta, eu, cei care m-au pregătit. Mai mult decât atât nu am putut să fac", a declarat extrema dreapta.

img 02222 varzaru

"Iubesc handbalul, o să-l slujesc în continuare!"

Cristina Vărzaru e mulțumită de sezonul recent încheiat în care și-a adăugat noi medalii la colecție. "Sunt fericită, am terminat cu câștigarea Cupei României, o nouă medalie, nu mai știu a câta, le-am pierdut numărul. Consider că a fost un sezon bun pentru CSM dacă ne gândim că am terminat pe podiumul Ligii Campionilor, am câștigat cupa și campionatul. Un sezon de care sunt mândră, la care am muncit", a spus Vărzaru.

Legat de viitor, Cristina spune că e prea devreme pentru a lua o hotărâre. "Acum mă gândesc la vacanță, la examenele pe care le am la facultate. Un lucru e cert. Iubesc handbalul și o să-l slujesc în continuare. Din ce postură, vom vedea. Până nu am nimic concret, nu pot spune nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  21 Mai 2017, 20:44

Iti multumim Cristina Varzaru pentru tot ce ai facut pentru handbalul feminin romanesc! Mult succes in cariera viitoare pe care o vei alege !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează