SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR LIGA CAMPIONILOR

Critici pentru jucătoarele CSM-ului: "Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat, sportul trebuie tratat cu loialitate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 17:43

Radu Voinea, fostul selecționer al naționalei României, a criticat atitudinea jucătoarelor de la CSM București, acesta fiind de părere că bucureștencele s-au văzut deja învingătoare în meciul pierdut cu Vardar Skopje, în semifinala de ieri. 

"Trebuie spus la început că prezența în Final Four a CSM-ului este o mare performanță.

Nu mi-a plăcut ceea ce s-a întâmplat înainte de meci. Fetele, conducătorii și toți de la CSM își căutau adversarul din finală, iar eu mă tot întrebam dacă nu cumva nu mai joacă împotriva lui Vardar.

Era un meci ca și câștigat pentru ele. S-a demonstrat din nou că sportul trebuie tratat cu loialitate. Și-au dorit Cristina Neagu în finală și acum au avut-o în lupta pentru locurile 3-4", a declarat Radu Voinea, la TV Dolce Sport.

CSM București a învins-o pe Buducnost, 26-20, în disputa pentru locul trei. (DETALII, AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează