SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

CSM București e gata pentru noul sezon! A bifat încă o achiziție importantă! A adus o jucătoare cu 98 de meciuri în naționala țării sale

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 16:15

CSM București și-a completat lotul pentru viitorul sezon după ce a reușit transferul suedezei Sabina Jacobsen, care a semnat deja pe 2 ani cu campioana României.

Interul stânga de 28 de ani vine de la CSM după ce în ultimii 3 ani a jucat la Midtjylland.

În cele 98 de meciuri pentru naționala Suediei a marcat de 130 de ori, având două medalii: argint la Europeanul din 2010 și bronz la cel din 2014.

“Sunt foarte fericită şi recunoscătoare pentru oportunitatea primită de a juca pentru CSM Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din lume. A fost visul meu, inca de cand am inceput handbalul, sa joc la cel mai inalt nivel, sa fac parte dintr-o echipă cu şanse mari de a câştiga Liga Campionilor.

Sper ca transferul meu la CSM Bucuresti va continua sa mă motiveze sa mă dezvolt, să dau totul pentru a ajunge la cel mai inalt nivel, alături de colegele mele. Nu-mi place sa pierd, sunt aici pentru a caştiga!”, a zis Jacobsen pentru csmbucuresti.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
tibyy
tibyy  •  04 Iulie 2017, 17:32

De ce redactia GSP modifica textul original si dezinformeaza,ca de obicei cititorii? Textul original este: „.....being part of a team that has a chance to win Champions League, says Sabina Jacobsen for Romanians website.” Deci nu sa fac parte dintr-o echipă cu şanse mari ci cu o sansa de a castiga C.L.

284832601904827
JaxSoa Soa  •  03 Iulie 2017, 18:09

ma da ce sariti de funs in sus...de ce dracu nu sariti mai rau cu *** de primar de la s1 si rapidul...care e smechereala pe fata...nu cu o echipa ca csm ul care a castigat liga .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  03 Iulie 2017, 17:59

Superb, o fi Bucureștiul cum o fi, dar macar echipa de hanbal avem! Respect Oprescu ca a pus pe picioare proiectul CSM si Firea pt ca l-a continuat cu succes! Bafta in CL!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează