SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

CSM București - Gloria Bistrița 31-30 // Victorie chinuită pentru bucureștence + Marius Pintea, directorul sportiv al Gloriei, i-a jignit pe jurnaliști: „Javrelor”

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 20:26

Campioana României, CSM București, a trecut cu mari emoții de Gloria Bistrița, scor 31-30, ardelencele ratând șansa egalării cu șapte secunde înainte de final, prin centrul Laura Pristăvița.

Pentru CSM București a devenit o obișnuință să se chinuie pentru obținerea celor trei puncte în Liga Națională. După Gloria Buzău, Dunărea Brăila, SCM Rm Vâlcea a venit rândul Gloriei Bistrița să dea mari bătăi de cap „tigroaicelor”.

Fără Lekici, cu probleme mai vechi la spate, antrenorul Dragan Djukici a dat credit româncelor, lăsându-le pe banca pe Mehmedovici, Radicevici și Grubisici. Numai că jocul bucureștencelor nu s-a legat în nici un fel, Bistrița fiind echipa care a impus ritmul în primele treizeci de minute. Pristăvița, Rațiu, Rodrigues au ieșit în evidență, ducându-și echipa și la trei lungimi avans.

În partea a doua, CSM a început cu formula de bază și lucrurile s-au schimbat pe teren. De la 18-20 în minutul 35, s-a ajuns la 23-20 în minutul 40. Dar meciul nu era încheiat, gazdele nereușind să se desprindă decisiv. Nu a fost de ajuns pentru o victorie fără palpitații nici faptul că Omoregie și compania s-au dus la 31-28 în minutul 58.

Elisei și Szabo au marcat de doua ori consecutiv, Gloria apropiindu-se încă o dată amenințător. Radicevic a ratat de pe extrema dreaptă, iar echipa lui Horațiu Pașca a avut șansa egalării în brațul drept al Laurei Pristăvița. Centrul naționalei României a fost „ghicită” însă de portarul croat Jelena Grubisici.

Bistrița cere 7 metri!

Oficialii Gloriei Bistrița au sărit imediat la gâtul celor două arbitre, Georgiana Doană și Ana Maria Gociu, solicitând aruncare de la 7m la ultima fază.

„Am avut două aruncări de la 7m clare în ultimele minute și nu le-am primit. Asta este viciere de rezultat”, a strigat Radu Moldovan, antrenorul secund al Bistriței.

„Nu comentez arbitrajul, nu am făcut-o niciodată, dar cred că am fi meritat să plecăm măcar cu un punct. Îmi felicit fetele pentru felul cum s-au luptat”, a declarat și „principalul” Horațiu Pașca.

Supărat pe jurnaliști!

Marius Pintea, directorul sportiv al Gloriei Bistrița, și el fost arbitru, era tare supărat după meci pe jurnaliști.

„Acum să văd ce scrieți, javrelor!”, a strigat fostul „fluieraș”, căruia îi aducem aminte că a făcut o grămadă de meciuri praf în perioada în care activa. Dacă nu și le reamintește, o să facem noi un efort și îi facem un rezumat. 

CSM București 31

Radicevici 9, Constantinescu 9, Mehmedovici 6, Lazovici 4, Omoregie 2, Jacobsen 1. Antrenor Dragan Djukici

Gloria Bistrița 30

Elisei 6, Dincă 4, Pristăvița 4, Rațiu 4, Rodrigues 4, Szabo 4, Bloj 2, Paraschiv 1, Bărbos 1. Antrenor Horațiu Pașca

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța e aproape de finala campionatului! În cealaltă grupă urmează derby-ul Dinamo - Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
blackseacoast
blackseacoast  •  25 Aprilie 2019, 22:31
Postat de blackseacoast pe 25 Aprilie 2019, 20:56

Adevarul despre *** doare si de n-ar fi tragic chiar as rade...

de ...j a vre...era vorba...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vnelu01
vnelu01  •  25 Aprilie 2019, 22:18

Și cu ce v-a deranjat, că v-a spus pe nume ?

102247337656522
Sarmanul Dionis  •  25 Aprilie 2019, 21:35

tot ce mi-am dorit in viata a fost sa devin sponsor la campioana europei la handbal feminin,fara voia mea ! sunt actionar si la echipa lu talpanoiu si a printului negoitza...ca maine ii platesc si salariul lui pancu desi stau in sectorul 5 ! actionar la 3 echipe care merge cu stb-ul asta e tot ce mi-am dorit !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează