SPORTURI  »  HANDBAL  »  MIDTJYLLAND - CSM BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 16:00, TELEKOM, DIGI, GSP

CSM București, meci tare în Liga Campionilor » Se întoarce pe terenul unde a pierdut sezonul trecut

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 11:17

CSM București va juca duminică, contra celor de la Midtjylland, în Liga Campionilor, de la ora 16:00. CSM București se întoarce pe terenul unde a pierdut sezonul trecut. "Tigroaicele" câștigaseră acum două sezoane, dar foarte greu.

FC Midtjylland e o echipă extrem de capricioasă. Când joacă la capacitate maximă, formația pregătită de Kristian Kristiansen poate învinge pe oricine. Așa s-a întâmplat sezonul trecut chiar la meciul cu CSM București, 24-21, așa a fost și în ediția actuală, când danezele au învins campioana Rusiei, Rostov Don, o echipă mult mai bine cotată, 24-21.

"Mergem în Danemarca să câștigăm. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. O să ne aștepte un joc greu, dar am încredere că am ajuns la nivelul la care să putem învinge orice adversar", a declarat vedeta CSM-ului, Cristina Neagu, imediat după jocul câștigat la scor în Polivalenta bucureșteană cu Gyor, 28-22.

CSM nu are amintiri plăcute din Danemarca. Și în actualul sezon, singura înfrângere europeană a venit pe terenul celor de la Nykobing, o formație aflată în întrecerea internă mult sub Midtjylland. 

Veronica Kristiansen, campioană mondială și europeană cu Norvegia, e cel mai sonor nume din tabăra daneză. Sunt și alte internaționale extrem de valoroase. Portarul german Sabine Englert, danezele Mie Augustesen, Trine Troelsen sau Sabine Pedersen, suedezele Linn Blohm și Jessica Ryde sunt handbaliste excelente. 

FC Midtjylland a pierdut surprinzător etapa trecută la Ljubljana, 23-24, un meci în care au condus și la trei goluri diferență, în partea a doua. 

"Trebuie să tratăm serios jocul din primele minute pentru a nu le da încredere. Diferența de valoare cred că e evidentă, dar asta trebuie să o arătăm pe teren", a declarat și Amanda Kurtovic, MVP-ul jocului cu Gyor. 

FC Midtjylland este pe locul 2 în SuperLiga daneză, după 16 etape, după FC Copenhaga. Nimic nu e pierdut însă pentru echipa care a câștigat de 4 ori campionatul danez în istorie, pentru că și danezii au sistem cu play-off și play-out. 

CLASAMENT GRUPA 1

clipboard01

* primele 4 echipe se califică în "sferturi"
Etapa a 2-a: Rostov-Krim (sâmbătă, 16:00), FC Midtjylland-CSM (duminică, 16:00), Gyor-Nykobing (luni, 20:00)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
palincarul
palincarul  •  03 Februarie 2018, 14:18

Inca o victorie pentru CSM, inca un iepure disparut din ferma razvyycului :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează