SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - MIDTJYLLAND 29 - 24

CSM BUCUREȘTI - Midtjylland 29 - 24 // Răbufnire a unei vedete de la CSM: "Nu e suficient să luăm mingea și să aruncăm! Se joacă prea individualist"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 17:23

 CSM București a câștigat partida contra lui Midtjylland, scor 29-24, însă toată lumea a căzut de acord că jocul "tigroaicelor" suferă.

Helle Thomsen, antrenoarea bucureștencelor, nu concepe ratarea poziției secunde în grupa 1 principală a Ligii Campionilor.

"Există urcușuri și coborâșuri în jocul unei echipe. Cel mai improtant este că am controlat repriza secundă și am câștigat jocul. Dacă vom câștiga la Rostov vom termine pe poziția secundă, ar fi grozav. E dificil de ales un adversar. Metz și Ferenvaros sunt echipe foarte dificile", a declarat  Helle Thompsen la TV Telekom Sport.

Hagman, dezamăgit de joc

Natalie Hagman, extrema dreaptă suedeză în vârstă de 26 de ani, consideră că CSM e departe de a fi o echipă și că se bazează prea mult pe individualități.

"Am avut ceva probleme în atac, dar ne-a salvat defensiva. Ambele echipe au jucat bine astăzi. Danezele au o echipă foarte bună. Noi trebuie să fim mai unite. Nu e suficient să luăm mingea, să pasăm de două ori și apoi să aruncăm. Importantă e victoria. Nu nu este frică de nimic. Ne vom lupta până în ultima clipă pentru poziția secundă. E foarte greu de ales între Ferencvaros și Metz pentru sferturi", a declarat Hagman la finalul partidei.

"Nici nu vreau să mă gândesc ce facem în Final Four. Mă îngrijorează că adversarele au avut foarte multe goluri ușoare, pe contraatac" Narcisa Lecușanu

 Clasamentul înaintea ultimei etape din grupă

1. Gyor 14
2. CSM București 13
3. Rostov 13
4. NHF Nyk 5
5. Ljubjana  5
6. Midtjylland 4

Programul ultimei etape:
Gyor - Ljubjana 
Rostov - CSM București
Midtjylland - NHF Nyk

Vezi și: CSM București își cunoaște posibilele adversare din sferturi » Ultimul meci din grupă va decide totul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  05 Martie 2018, 09:22

De acord , se joaca numai pentru Neagu , de aceea si Gullden pleca , nu numai pentru bani . Era de prevazut ca nu pot evolua la aceeasi echipa . Cristina vrea si inter si conducator de joc de aici si balbaiala in teren . Nici antrenoarea nu-i de nivelul echipei aici avem o mare pb. Sa o lasam mai moale ca santem calificati pt. finalul in patru .

1635028856730231
Marco Boos  •  04 Martie 2018, 23:18

csm nu joaca nimic are dreptate daneza prea individual se joaca as avea curaj sa fac pariu ca la rostov pierde si ca nu trece de ferencvaros nu sunt omogene neagu penibila antrenoare slaba

1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Martie 2018, 21:14

@luciann presupun ca esti un pusti cu muci din moment ce ai drept poza echipei ciobanului la profil...Cristina Neagu este la un nivel la care adunatura ta de tentative de sportivi nu o sa fie niciodata! Oricum în 2019 o sa plece așa că uitati-va bine la ea!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează