SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCUREȘTI. Scandal înainte de Final Four-ul Ligii Campionilor » Românii primesc mai puține bilete decât ceruseră! Explicațiile oficiale

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 13:26

CSM București va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, la Budepesta, pe 12 și 13 mai. În semifinale, campioana României o va întâlni pe Gyor.

S-a iscat un conflict pe tema biletelor, între români și maghiari.

Mai mulți suporteri ai CSM apucaseră înaintea tragerii la sorți să-și cumpere bilete online, de pe site-ul oficial al competiției. Cum organizatorii maghiari au sesizat faptul că foarte multe tichete fuseseră cumpărate de pe IP-uri din România, n-au mai fost de acord să ofere clubului CSM București numărul de bilete solicitat oficial, adică 1.000. 

Duelul e considerat unul de risc maxim, iar poliția din Ungaria a impus limite stricte pentru a asigura securitatea în sală. 

Astfel, clubul bucureștean a primit mai puține bilete, iar vânzarea acestora urmează să înceapă oficial de azi, prin intermediul site-ului eventim.ro, se arată într-un comunicat emis de CSM. 

Suporterii români care au apucat să-și ia bilete pe cont propriu vor fi relocați în sectorul amenajat pentru fanii lui Neagu & Co. 

12.000 de locuri
are arena "Laszlo Papp" din Budapesta, în care se va juca Fina Four-ul

Fanii s-au revoltat

Fanii celor de la CSM București s-au revoltat pe contul de facebook al echipei, transmițând mai multe mesaje dure.

  • "Este strigător la cer ce se întâmplă. Cine și-a cumpărat bilet din altă parte răspunde pentru el. Cum să scadă cota de bilete a clubului? Asta e o aiureală. Pare de necrezut. Clubul nu ar trebui să accepte așa ceva. Ar trebui făcut scandal mare"
  • "Nu e normal să scazi cota de bilete a echipei. Ăsta e un abuz clar. Ar trebui protestat prin toate mijloacele posibile"
  • "Partea cu IP-ul de pe care au fost achiziționate biletele e ușor ilegală și o scuză ieftină din partea lor. O astfel de adresă se schimbă ușor, plus că nu văd relevanța, în fond poți fi fan Gyor/Rostov/Vardar și în România"
  • "Acele peste 1.000 de bilete despre care menționează federația maghiară ar fi putut la fel de bine achiziționate de către comunitatea maghiară din România care merge să o susțină pe Gyor. Nu are nicio relevanță faptul că s-au ghidat după IP. Este inadmisibil ce se întâmplă. Ar fi o mare răzbunare ca CSM să câștige trofeul

Clubul CSM București s-a apărat, explicând fanilor că nu face parte din organizatori și că deciziile sunt luate de Poliție și organizatori.

Mai mult, un user a venit cu ideea ca în viitor fanii români să își cumpere bilete de pe IP-uir ungurești, folosind un program care permite modificarea adresei calculatorului: "Deci pe viitor să ne luăm bilete de pe un proxy unguresc?". CSM București a răspuns că "Poate fi o soluție".

Comunicat CSM București

"Dragi suporteri ai CSM București,

Situația cu biletele pentru Women's EHF #Final4 a fost în acest an mai sensibilă decât în anii anteriori. S-a întârziat atât de mult achiziționarea lor, din următoarele motive:

- Până la calificarea propriu-zisă a fetelor nu s-a putut pune problema de bilete;
- La câteva zile după meciul de la Metz, a avut loc o ședință cu reprezentanții tuturor echipelor participante în Final4, în care ni s-a comunicat faptul că toate deciziile legate de bilete aparțin Poliției Maghiare, dat fiind faptul că evenimentul este cotat cu grad maxim de risc. Totodată, am primit promisiunea că fanii români care au achiziționat deja tichete în alte sectoare vor fi relocați (fac excepție biletele de categoria I), dacă sunt ușor de identificat (elemente de identificare: steagul Romaniei, tricou cu CSM etc.);
- Solicitarea noastră către organizatori a fost de minim 1000 de bilete, însă dat fiind faptul că deja fuseseră achiziționate peste 1000 de bilete de pe IP românesc, nu s-a dat curs cererii noastre;
- Pentru o perioadă, au fost blocate de la vânzare toate biletele de pe site-ul ehfcl.com, pentru a se lămuri problema relocării, fanii echipelor fiind direcționati către cluburile participante;
- Ulterior, ni s-a comunicat faptul că sectorul în care au stat, în trecut, fanii români a fost cedat echipei maghiare Gyor, urmând să preluăm zona 1 (parte din sectoarele 101A-103);
- Dat fiind faptul ca biletele nu pot fi vândute prin intermediul clubului, am apelat, din nou, la partenerii Eventim România. Sincronizarea platformelor de vânzare HUN-ROU a fost o altă chestiune care a necesitat timp;
- Am recepționat o parte din biletele alocate vineri seara, în condițiile în care luni și marti au fost zile libere de la stat;

Stimați suporteri, în cursul zilei de astăzi vor fi puse în vânzare puținele bilete pe care le avem.

Menționăm că abonații #CSMB vor fi anuntați în prealabil de ora la care vor fi disponibile. În cazul în care biletele se epuizează înainte să achiziționați, vă recomandăm să luați în considerare și site-ul ehfcl.com / https://www.kezilabdaszeretlek.com/ticket. Dacă veți fi ușor de identificat printre fanii maghiari, veți fi subiect de relocare.

Vă mulțumim pentru răbdare și vă invităm să le fiți alături, încă o dată, fetelor noastre de aur!

Cu drag,
Echipa CSM București"

Organizatorii au anunțat și ordinea semifinalelor în Final Four-ul din 12/13 mai. Astfel, partida CSM București- Gyor se va disputa prima, de la ora 16:15, urmată de Rostov Don-Vardar, de la ora 19:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
10153200311781203
Zoltan Szabo  •  04 Mai 2018, 10:14

La fiecare articol despre F4 vad acelasi comentariu. Doamnelor si domnilor, F4 de fete se organizeaza de cativa ani la Budapesta iar F4 de baieti la Köln. De ce? Pentru ca sunt singurii care isi depun candidatura. In loc sa va tot rastiti inutil pe forumuri, intrebati FRH de ce nu si-a depus candidatura la organizarea F4? E nevoie de infrastructura si nimeni nu se leaga la cap cu organizarea unui eveniment care nu aduce prea multe castiguri financiare.

maxp
maxp  •  04 Mai 2018, 08:15

Risc maxim?! Ma intreb si eu cand au creat spectatorii romani probleme in Final 4 la hanbdal. Deja sunt prezenti in numar mare de cativa ani, n-am auzit de niciun scandal, de unde vine riscul maxim? Probabil ar trebui sa venim cu o replica la urmatoarea confruntare cu o echipa maghiara pe teren propriu, oricum am fi mult mai indreptatiri sa o facem.

adyy25
adyy25  •  03 Mai 2018, 20:47
Postat de 1prezescu pe 03 Mai 2018, 19:30

Nu au cum sa fie favorizate,mai ales ca arbitrii si observatorii sint straini. De ce la Budapesta,fiindca ei au satisfacut singur cerintele internationale si au cel mai mare coeficient general in handbalul european.Cand o sa avem si noi doua echipe feminine si doua masculine in elita mondiala si inca cate doua in esalonul secund de valoare,cand o sa avem cel mai bun campionat de handbal feminin si masculin din Europa,cand putem asigura securitatea si organizarea exemplar si vom avea o sala omologata in acest sens ca de exemplu Papp László Budapest Sportaréna,sigur,FF va organiza si Bucurestiul.

Nu au cum sa fie favorizate? Pai nu e vorba de favorizare din partea arbitrilor. Pur si simplu joci acasa. Dar ungurii astia inteleg mai greu.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează