SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

CSM Bucureşti se pregăteşte de Liga Campionilor » Formaţia bucureşteană a transferat o superhandablistă de la Viborg

Foto: politiken.dk
Foto: politiken.dk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 februarie 2015 13:32

CSM Bucureşti a confirmat astăzi ceea ce Gazeta Sporturilor a scris încă din luna noiembrie şi anume faptul că Maria Fisker, 24 de ani, a fost achiziţionată de formaţia bucureşteană de handbal.

Gruparea din capitală îşi continuă campania de achiziţii după transferul lui Line Jorgense. Acum oficialii echipei bucureştene s-au înţeles şi cu daneza Maria Fisker, care va semna cu CSM din vară.

"La Bucureşti se conturează un proiect foarte interesant, cu obiective înalte, dar care au toate premisele să se concretizeze. Abia aştept să joc pentru CSM Bucureşti pentru că aici se construieşte o super echipă, din care sînt onorată că voi face parte. Desigur, este un pas important în cariera mea, dar sînt încîntată că voi lucra cu un staff tehnic compus din Mette Klit şi Jakob Vestergaard, doi tehnicieni pe care îi respect şi care sînt sigură că vor avea multe de spus în handbalul mondial.

Abia aştept s-o revăd şi pe Cristina (n.r. Vărzaru), alături de care am jucat la Viborg HK. Faptul că voi evolua în aceeaşi echipă cu nişte campioane mondiale, vicecampioane europene sau olimpice mă obligă să dau tot ce e mai bun din mine pe teren. Sînt convinsă că publicul bucureştean mă va primi cu braţele deschise, pentru că toţi ne dorim acelaşi lucru.

Vrem să construim o echipă puternică, vrem să facem performanţă atît pe plan intern, cît şi pe plan internaţional, şi vrem să oferim spectacol tuturor celor care ne apreciază munca. Mă entuziasmează acest pas, Bucureştiul este un oraş mare, un oraş frumos, iar campionatul românesc a fost mereu printre cele mai puternice din Europa. Ştiu sigur că vom reuşi să realizăm lucruri frumoase aici, la CSM Bucureşti", a spus Maria Fisker pentru site-ul oficial al lui CSM Bucureşti

Maria Fisker este născută pe 3 octombrie 1990, vine de la Viborg HK şi evoluează pe postul de extremă stîngă. Este componentă a naţionalei Danemarcei, alături de care a obţinut medalia de bronz la ultimul Campionat Mondial. De asemenea, aceasta a primit titlul de “Cea mai bună extremă stînga” la Campionatul Mondial 2013 şi la Campionatul European 2014. Cu Viborg a cîştigat Liga Campionilor (2009), Cupa Cupelor EHF (2014), Cupa EHF (2010), titlul, Cupa şi Supercupa în Danemarca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Februarie 2015, 21:41

tare mi-e teama de povestea cu blana ursului din padure...csm transfera..gandid ca vor castiga campionatul,ca vor pastra finantarea(dar o sa vina alegeri si nu se stie)..scump pt un campionat slab(jocurile cele mai tari sunt numai in C.L.daca vor juca)

justitiarul13
justitiarul13  •  05 Februarie 2015, 02:12

NU va p uneti intre area ce FaceTime daca nu cistigat I a ul asta campionatul?CHiar atit de nesecat este sacul primariei?DEocamdata purgatorial bine terenul. ,ca se poate sa cada acest Guvern .,,,,,pina atunci sa auzim numai de bine!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Februarie 2015, 23:27
Postat de secundul pe 04 Februarie 2015, 14:08

Senzational transferul, tanara si cea mai buna extrema stanga din lume! De altfel a fost desemnata la ultimele 2 turnee finale de nationale. Hai Csm!

nu m-as mira sa o aduca si pe cristina neagu, in final.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează