SPORTURI  »  HANDBAL  »  MIDTJYLLAND - CSM BUCUREȘTI 26-31

CSM București, victorie entuziasmantă în deplasarea de la FC Midtjylland » "Tigroaicele" sunt lidere în grupa 1 principală

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 15:58

 CSM București s-a impus în deplasarea de la FC Midtjylland, scor 31-26, și rămâne liderul grupei 1 principale.

CSM București a fost condusă doar de 4 ori pe parcursul partidei. Danezele au început mai bine, marcând la fiecare acțiune ofensivă din debut. "Tigroaicele" și-au impus treptat ritmul, terminând cu un avantaj de 3 goluri la pauză.

Partea secundă a semănat cu primele 30 de minute. Midtjylland a reușit să preia conducerea, 23-22. Atunci au intrat în scenă Neagu și Grubisici. Cu 6 goluri consecutive, CSM București a obținut victoria, distanțându-se de Gyor și Rostov, rivalele direct la prima poziție a grupei.

CLASAMENT GRUPA 1


Primele 4 echipe se califică în "sferturi" / Foto Flashcore

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Februarie 2018, 16:46

Felicitari fetelor noastre !

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  05 Februarie 2018, 10:02

Nu cred ca infuzia de jucatoare straine pentru a capata un cult al marii performante , ar trebui sa ne deranjeze tinand cont si de alte tari si in diverse sporturi , ce au facut acelasi lucru . Cati jucatori sau jucatoare de culoare are nationala Frantei , Angliei , Portugalie Olandiei etc .Daca ar trebui ceva ar fi de pus o limita de obligativitatea cluburilor de a folosi si jucatoare tinere si din Romania .

fangigi
fangigi  •  04 Februarie 2018, 23:00
Postat de digei pe 04 Februarie 2018, 19:02

Tocmai ca TU nu iubesti Romania daca te bucuri peste masura la un rezultat normal obtinut de niste jucatoare straine la care s-au adaugat 2-3 romance.Politica asta de import pe sume urise(bani publici) au adus Romania sa nu treaca in sferturi nici macar de Cehia la o competitie majora.Mai vreau ca banii mei si-ai celorlalti Bucuresteni sa mearga acolo unde le este locul,in dezvoltarea si modernizarea orasului,sa avem si noi o Capitala precum multe alte tari din Europa,sa nu fim rusinea acestui continent.Asta inseamna sa iubesti cu adevarat Romania,nu sa te limitezi la rezultatele unor handbaliste mercenare,de import.

Exact asta e problema, danezele nu stiu daca au in lot mai mult de trei jucatoare straine, iar echipa primariei nu stiu daca au mai mult de trei romance! Care e beneficiul handbalului romanesc atunci cand investim in jucatoare straine?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează