SPORTURI  »  HANDBAL  »  VARDAR TROPHY

CSM învinsă de Rostov, deși a condus cu 6 goluri!

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:57

Campioana României a pierdut primul meci la ”Vardar Trophy”, în Macedonia, în fața celor de la Rostov Don, echipa cu care remizase acum o săptămână, la București.

Vedetele de la CSM București nu-și găsesc cadența în acest început de sezon. Campioana României a pierdut, miercuri, primul meci susținut la " Vardar Trophy", turneul de la Skopje la care participă șase formații.

Rostov Don, campioana Rusiei, teamul cu care a scos un egal norocos, la București, acum o săptămână, 25-25, în meciul de prezentare a echipei, a trecut acum de CSM, 29-26! Culmea, într-o partidă controlată în proporție de 80% de bucureștence, care au condus cu 15-11 la pauză și cu 19-13 în minutul 37!

Centrul apărării, călcâiul lui Achile

Daneza Helle Thomsen a încercat multe formule de echipe, atât în atac, cât și în apărare. E greu de găsit în momentul de față un prim "7" care să dea satisfacție. Cele mai mari semne de întrebare sunt în defensivă, acolo unde nu a fost găsită o formulă stabilă, care să dea încredere echipei. Au fost încercate formule în centrul apărării cu Frafjord-Jacobsen, Gullden-Jacobsen, Ayglon-Frafjord, dar și Manea-Gullden sau Manea-Jorgensen.

Neagu a preluat clar rolul de lider al echipei, cea mai bună jucătoare din lume alternând însă perioadele bune de joc cu cele în care greșește încă foarte mult. Iulia Curea a evoluat foarte bine pe extremă stânga, la fel ca și pivotul Marit Frafjord. Amanda Kurtovic a avut și ea câteva realizări personale. Grubisici a evoluat și ea bine, mai ales în prima repriză. Jorgensen, Hagman, Mehmedovici, Niombla, Ayglon nu au prins cea mai bună zi. Paula Ungureanu a prins doar 4-5 minute între buturi, iar Bazaliu și Udriștoiu nu au intrat nici măcar o singură fază!

Joi, cu Odense

CSM București va disputa joi, de la ora 16:00, al doilea meci la "Vardar Trophy", contra danezelor de la Odense. Apoi, în funcție de locul ocupat în grupă, sâmbătă, va juca un meci de clasament.

Din cealaltă grupă de la Skopje fac parte Vardar, Buducnost Podgorica și Krasnodar. 

CSM București - Rostov Don 29 - 26

CSM București
Neagu 6, Gullden 5, Frafjord 4, Curea 4, Kurtovic 3, Hagman 2, Manea 1, Mehmedovici 1.
Antrenor: Helle Thomsen

Rostov Don
Makeeva 6, Barbosa 4, Sudakova 4, K. Bulatovici 4, Rodrigues 4, Viahireva 3, Managarova 3, Dembele 1.
Antrenor: Frederic Bougeant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10203712991543648
Gáncse Mihály  •  23 August 2017, 20:43

Siófok -Győr 30-30 Perianu 5 Dedu 1 gol

dilibau
dilibau  •  23 August 2017, 18:34

Așa și Real Madrid a fost învinsă în toate meciurile de pregătire, și ulterior a măturat pe jos în Super Cupe cu Manchester United și Barcelona. Astea-s meciuri de antrenament, important e să nu fie accidentări.

ceaiuri
ceaiuri  •  23 August 2017, 18:23

infrangeri or sa mai fie...din ianuarie or sa inceapa rezultatele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează