SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Cum explică Federaţia dezastrul cu Cehia: "Sunt două cauze vizibile"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 17:44

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a analizat parcursul României de la Campionatul Mondial de Handbal, "tricolorele" oprindu-se luni în optimi după o înfrângere dramatică cu Cehia.

"În momentul de faţă sunt destul de afectat de rezultatul de ieri. Acest turneu în sine necesită mai mult timp pentru a fi analizat, dar, ca să fiu pragmatic şi să răspund la întrebare, sunt câteva cauze vizibile.

Lipsa de experienţă sau mai mult faptul că destul de multe fete au acuzat încărcătura meciului, vorbim despre un meci eliminatoriu la un Campionat Mondial. Iar al doilea lucru vizibil este maniera de arbitraj, dar nu în sensul negativ. Modul în care aceşti arbitri au arbitrat a dezavantajat echipa României. Să stai aproape o repriză cu un om în minus nu este uşor la acest nivel.

Nu abdic de la ideea de la care am pornit. Totuşi, lăsând la o parte dezamăgirea de ieri, România a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem în primele 10 echipe ale lumii la început de ciclu olimpic", a declarat Alexandru Dedu, potrivit ziare.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2017, 18:06

ce lipsa de experienta..din 16 jucatoare..5-6au jucat sub 10min,(sau poate chiar deloc)2 portari si mai raman 8-9 jucatoare ce au dus greul(normal ca intervine si oboseala)iar cele ce au jucat..au destule meciuri in picioare..iar cu arbitrii totul devine subiectiv(vin dintr-un campionat puternic iar daca au mai gresit nu a fost cu intentie)dar ca jucator cu experienta poti citi"modul de arbitraj (raman la parerea ca numai oboseala a facut sa avem atatea eliminari)poate nu au fost convocate jucatoare ce puteau mai mult(antrenorul e suveran)dar inca nu se vede nici un progres in jocul echipei de cand a venit ibericul(neagu face tot)

alfabetta
alfabetta  •  13 Decembrie 2017, 11:50

Părerea d.ului Ghi din birt : "Strainii vin la noi cu multa gargara de angajament cer si mai multi bani da munca ioc rezultat *** Io propun pe Oanea al nostru sa antreneze sa fugareasca pe fete. Asa da cu biciu in cai ca fras au.Minca jar de frica Asta lipseste hanbalistelor"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  13 Decembrie 2017, 10:28

,,Suntem in primele 10 echipe..."dah dar asta se datoreaza in mare masura Cristinei Neagu,care este no.1 mondial!Raman la parerea ca tranzitia cu tinerele sa incercat prea brusc si e pacat ca-m irosit o sansa uriasa sa fim,intre primele 6-7 echipe din lume!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează