SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC: ROMÂNIA - DANEMARCA 32-25

Declarația euforică: "Danezele s-au obișnuit să piardă împotriva României" + dezvăluire: "A jucat accidentată, dar a fost omul meciului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 22:00

Handbalista Melinda Geiger, componentă a naţionalei, dar care se află în recuperare după o operaţie la menisc, a felicitat reprezentativa după victoria cu Danemarca la turneul preolimpic, scor 32-25.

"Vreau să felicit echipa României pentru o victorie categorică obţinută împotriva Danemarcei! Fetele noastre au sclipit din nou şi, se pare că danezele s-au cam obişnuit să piardă împotriva României pe teren propriu.

Mă bucur enorm pentru buna mea prietenă şi colegă de cameră la echipa naţională, Eliza Buceschi, care deşi accidentată, a fost cea mai bună jucătoare a meciului, marcând 11 goluri. Toţi ca unul, orice ar fi, PENTRU ROMÂNIA!", a scris Melinda Geiger pe contul său de Facebook.

 

Vreau să felicit echipa României pentru o victorie categorică obținută împotriva Danemarcei! Fetele noastre au sclipit...

Posted by Melinda Geiger on 18 Martie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  19 Martie 2016, 00:38
Postat de tardelli pe 18 Martie 2016, 22:08

Azi ati vazut viitoarea campioana olimpica la lucru !

Să ai gura aurită.

tardelli
tardelli  •  18 Martie 2016, 22:08

Azi ati vazut viitoarea campioana olimpica la lucru !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează