SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECLARAȚII

Declarație sinceră a Cristinei Neagu: "Nu m-aș fi întors acasă dacă nu aș fi crezut asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:02

Cristina Neagu (28 de ani), jucătoarea celor de la Buducnost, a vorbit despre transferul la CSM București și ce a determinat-o să aleagă să revină în România, după patru ani petrecuți în Muntenegru. 

"Sunt fericită să mă întorc acasă. Cu siguranță va fi foarte interesant sezonul următor, însă îmi doresc acum să mă concentrez pe acest week-end, care, din punctul meu de vedere, este cel mai important moment. Mi-era dor de casă, de familie , de prieteni, de publicul meu.

CSM are o echipă foarte puternică, o echipă care va fi cu siguranță în fiecare an calificată în Final Four.

Îmi doresc să fac performanță . Nu m-aș fi întors niciodată acasă dacă nu aș fi considerat că CSM are o echipa foarte puternică, care poate câștiga Liga Campinilor", a declarat handbalista română, la TV Dolce Sport.

"Sunt sigură că o mă înțeleg foarte bine cu Gullden. Bella e o jucătoare foarte bună, foarte inteligentă. Eu voi profita de pe urma ei, ea va profita de pe urma mea, în teren, bineînțeles" Cristina Neagu

Cristina Neagu, actualmente la Buducnost, se poate întâlni cu viitoare echipă, CSM București, în finala Ligii Campionilor, dacă echipele lor vor reuși să treacă de Gyor, respectiv Vardar Skopke. 

Începând cu sezonul viitor, Cristina Neagu va evolua pentru CSM București. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close