SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Dedu, la petrecerea Minaur! Preşedintele FRH s-a afişat la chef neţinînd cont de scandalul din semifinale

Alexandru Dedu, în mijlocul jucătorilor băimăreni, care îi prezintă trofeul FOTO: facebook
Alexandru Dedu, în mijlocul jucătorilor băimăreni, care îi prezintă trofeul FOTO: facebook

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2015 00:00

Duminică seara, după cîştigarea finalei Cupei României, 31-25 cu Energia Tg. Jiu, jucătorii de la Minaur au sărbătorit şi stropit trofeul cu şampanie la un banchet în cinstea performanţei.

La eveniment, alături de oficialii grupării maramureşene, de oficialităţile oraşului, jucători, şi-a făcut apariţia şi preşedintele FRH, Alexandru Dedu. "Domnul Dedu face ce crede de cuvinţă. Cînd accepţi ceva de la cineva, îi suporţi şi răutăţile şi cerinţele", a replicat Nurhan Ali, managerul campioanei HCM Constanţa. Echipa de pe Litoral a acuzat arbitrajul din semifinale, considerînd că Minaur a fost ajutată să ajungă în ultimul act!

"Primarul striga în gura mare!"

Nurhan Ali a dezvăluit ieri un lucru incredibil. "Jucătorii mei mi-au povestit că în ultimele minute, primarul Cherecheş striga la arbitri că dacă nu va cîştiga Minaur, finala se va juca la Liceul numărul 5 din Baia Mare, nu în Sala Polivalentă! Dacă domnul primar vrea să cumpere trofee la modul ăsta, atunci nu mai e nimic de zis!", a subliniat oficialul constănţean. Nurhan Ali a mai subliniat ceva. "Mie, la Constanţa, nu-mi dau voie să stau în spatele porţii, că nu e regulamentar, influenţez arbitrii. Dar domnul Liviu Bala, preşedintele de la HCM Minaur, a stat la marginea terenului lîngă Dedu, zici că era bodyguardul lui!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1741452882747845
Adrian Simion  •  07 Aprilie 2015, 20:54

daca Qatar a jucat FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL, ce vi se pare asa "deosebit", ca MInaur a cistigat la BAIA MARE, Cupa Romaniei ( tot la handbal ) ???

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  07 Aprilie 2015, 17:59

Sunt aberatii ... d-le Ursescu de ce nu specificati ca la petrecere au participat si cei de la Energia ? ... chestia cu primarul este o minciuna marca Nurhan Ali , iar cat il priveste pe Bala , el mai degraba are treaba cu fetele ... daca credeti tot ce va spune acest individ , ma indoiesc de profesionalismul dvs! Succes !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează