SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2014 / CORESPONDENŢĂ DIN DEBRECEN

Denis Rodman din handbal » Jucătoarea daneză cu 14 tatuaje pe corp: "Miss Tattoo"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:52

Extrovertita jucătoare spune că a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru realizarea lor. Pe terenul de handbal e o handbalistă incredibilă, cu execuţii spectaculoase. România - Danemarca e azi, 19:15, TVR 2, liveSCORE GSP.ro.

MVP-ul partidei dintre Ucraina şi Danemarca, în prima zi a Europeanului din Ungaria, a fost daneza Kristina Kristiansen. Micuţa handbalistă, de doar 1,63 metri, le-a încurcat picioarele ucrainencelor.

Depăşirile sale şi acţiunile în mare viteză sînt de-a dreptul entuziasmante. A marcat de şase ori din cele nouă aruncări, iar antrenorul Jan Pytlick o foloseşte doar pe faza de atac, avînd în vedere "gabaritul" său.

În viaţa de zi cu zi, blonda daneză e o fire foarte comunicativă şi deschisă. Răspunde la orice întrebare cu zîmbetul pe buze, indiferent dacă o interoghezi despre handbal sau despre viaţa personală.

Cranii, mesaje de iubire, iniţialele părinţilor, o colivie cu uşa deschisă, toate se găsec pe corpul handbalistei. Cel mai mîndră e de craniul desenat pe coapsa dreaptă, al cărui ochi e format din două inimioare.

"M-am bucurat mereu să am asemnenea tatuaje. Le ador! Şi eu cred că nu e nici o problemă dacă îţi tatuezi un craniu pe corp", răspunde micuţa blondă.

- Cîte tatuaje ai, Kristina?
- Am 14. Dar sigur nu o să mă opresc. O să-mi mai fac şi altele.

- Fiecare reprezintă ceva?
- Da, unele sînt mai importante decît altele. De exemplu iniţialele părinţilor mei, cuvîntul "iubire" (LOVE) în engleză, făcut pentru o persoană dragă mie. Îmi plac persoanele tatuate, de asemenea, şi sînt curioasă să le admir operele.

Craniul de pe coapsă, primul tatuaj apărut pe corpul handbalistei, nu e singurul de acest gen. "Mai am unul, mai mic, pe tendonul lui Achile. "A fost dureros, dar am rezistat!", explică daneza. Pe antebraţul stîng se vede în centru o bufniţă, dar şi două fetiţe care se ţin de mînă.

- Te-ai gîndit să-ţi faci vreunul şi pe faţă?
- Nu, asta nu. Niciodată! Nu am nici unul de la gît în sus.

Apoi îmi arată, pe spate, unul roşu, care reprezintă două buze. Un sărut. E pe umărul stîng. Cînd vine vorba de costul tuturor tatuajelor, Kristina se gîndeşte puţin. "Cîteva mii!"

- Mai mult de zece mii?
- Nu ştiu, poate. Oricum, acum, am reducere la ele. Sînt un client fidel. Pentru mine e o distracţie care nu se va termina niciodată.

Campioană mondială de tineret
102 selecţii şi 285 de goluri avea înainte de Euro 2014 Kristina Kristiansen pentru "naţionala" Danemarcei. Colegă de generaţie cu Neagu, Kristiansen a cîştigat titlul mondial şi pe cel european cu "naţionala" de junioare şi de tineret a ţării sale. Evoluează în Danemarca, la Team Tvis Holstebro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Decembrie 2014, 10:58

Bleah! Ce planta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează