SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BARCELONA 26-33

Din altă galaxie » Barcelona nu i-a dat nicio șansă lui CSM București în superamicalul din Sala Polivalentă

FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 22:28

"Extratereștrii" catalani s-au impus fără probleme la București, într-o sală care nu s-a umplut, chiar dacă adversarul a fost unul de calibru.

FC Barcelona a câștigat amicalul cu vicecampioana României, CSM București, 33-26, fără a se întrebuința prea mult. Vedetele echipei catalane și-au respectat valoarea și au jucat serios, chiar dacă sunt la începutul pregătirii.

CSM București s-a ridicat însă de multe ori la nivelul adversarei. Echipa pregătită acum de ibericul Pablo Campos Sunen, cel care a trecut pe la tineretul Barcelonei, se va bate, fără îndoială, pentru titlu în România cu vechea rivală, Dinamo, dar și HC Dobrogea Sud Constanța.

Dintre noile transferuri de la CSM, Mate Sunjici, Gasper Hrastnik, Adrian Szasz, Ionuț Ramba, Csike Oniejekwe, Alexander Tiumențov și Garcia Robledo, ultimul a ieșit în evidență. Ibericul, fost campion mondial cu naționala Spaniei, a jucat parcă cu și mai mare ambiție împotriva foștilor săi coechipieri.

La FC Barcelona a debutat aseară și românul Andrei Buzle, un tânăr născut la Sânnicolau Mare, format la Centrul de Excelență de la Sighișoara, care a trecut și pe la Știința Bacău. Românul nu a reușit însă să-și treacă în cont și primul său gol în noul tricou cu numărul 43.

CSM București 26
Garcia Robledo 6, Tiumețov 3, Șomlea 3, Georgijevski 3, Hrastnik 3, Szasz 2, Negru 2, Rotaru 1, Humet 1, Ramba 1, Mănescu 1. Antrenor: Pablo Campos Sunen
Barcelona 33
Rivera 6, Tomas 4, R. Entrerrios 4, Arino 3, Sorhaindo 3, N'Guessan 3, Mem 3, Syprzak 2, Lenne 2, Alexis 1, Gomez 1, Jallouz 1. Antrenor: Xavier Pascual

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
yoz7777
yoz7777  •  19 August 2017, 15:28

1. Asta inseamna ca "singurul ziar de sport din Romania" sa nu sufle 2 cuvinte despre venirea Barcelonei la Bucuresti. Ati preferat sa constatati ca nu s-a umplut sala si rezultatul, dar nu si sa promovati un asemenea eveniment. 2. Felicitari lui Pasqui care aduce Barca la Bucuresti si care trimite si un antrenor la echipa. In ritmul asta o sa crestem valoarea si la baieti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează