SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo a transferat un fost jucător al Stelei: "Abia aștept să arăt ce pot"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 20:05

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo București a reușit să-l achiziționeze pe fostul stelist Alin Șania, ultima dată la Dunărea Călărași.

Noul inter stânga al campioanei României la handbal masculin îi liniștește pe fanii dinamoviștilor și spune că va da totul pe teren în sezonul care vine.

"Abia aștept să înceapă sezonul pentru a arăta ce pot", a declarat Alin Șania (33 de ani) la Digisport.

Dinamo va juca sezonul viitor în Liga Campionilor, unde formația pregătită de Eliodor Voica va evolua direct în faza grupelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  04 Iulie 2016, 14:20
Postat de chromophobia pe 01 Iulie 2016, 01:04

E un fel de Danciulescu,iubeste Steaua dar merge la Dinamo

El e din Craiova,nu are treaba nici cu Steaua nici cu Dinamo. Important e sa aiba acelasi nivel de joc ca si la Dunarea deoarece avem nevoie de un jucator cu asemenea calitati in CL.

chromophobia
chromophobia  •  01 Iulie 2016, 01:04

E un fel de Danciulescu,iubeste Steaua dar merge la Dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează