SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL FEMININ

Dinamo și Minaur Baia Mare, victorii în turneul de promovare! Primele vor juca joi, la Sf. Gheorghe, meciul decisiv pentru promovarea în prima ligă, contra celor de la Unirea Slobozia

FOTO: CsDinamo.ro
FOTO: CsDinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 19:32

Turneul de baraj pentru promovarea în prima ligă la handbal feminin a debutat miercuri, la Sf. Gheorghe. Locul 2 în seria A, Dinamo București a trecut la scor, 32-23 de CSU Reșița, locul 3 în Seria B, din liga a doua.

Alb-roșiile vor susține joi, de la ora 16:00, partida decisivă pentru promovarea în prima ligă, contra prim-divizionarei Unirea Slobozia. Echipa lui Dumitru Muși pornește din postura de favorită, chiar dacă Dinamo are în lot multe jucătoare care au evoluat și ele în prima ligă.

În cealaltă serie de promovare, la Sf. Gheorghe, Minaur Baia Mare a trecut cu 35-25 de CS HM Buzău. Principala favorită la prima ligă este însă Danubius Galați, echipă care a terminat pe locul 11 în Liga Națională.

Tot joi, de la ora 18:00, se va stabili cel mai probabil și a doua echipă care va juca în Liga Națională, în urma partidei dintre Danubius Galați și Minuar Baia Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  24 Mai 2017, 21:03

Fetele noastre se califica sigur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează