SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL MASCULIN

Dinamo, victorie la Călărași, înainte de debutul în Ligă! » "Dulăii" au revenit superb după ce au fost conduși până în minutul 50

Foto: Emil Petruș Vasilescu (Călărași) +19   FOTO
Foto: Emil Petruș Vasilescu (Călărași)

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 20:14

Campioana României Dinamo a câștigat cu 29-24, dar a fost condusă până în minutul 50! Portarul Ștefan Grigoraș a fost eroul "dulăilor".

Pe un teren unde au avut mai mereu probleme, la Călărași, campionii de la Dinamo au câștigat greu în această seară, în meciul contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale.

Echipa lui Adrian Petrea a reușit o primă repriză formidabilă. Portarul George Șelaru a închis poarta, iar pe contraatac Dospinescu și Tărâță au fost imbatabili. Iranianul Nosrati a fost și el mână sigură, iar Dunărea a intrat în avantaj, la pauză, 15-13.

Sârbul Novak Boskovici a fost omul care a ținut campioana în joc prin bombele sale de la linia de 9 metri. Dinamo a egalat la 20, în partea a doua, și apoi a trecut chiar în avantaj, 21-20 (minutul 45). Călărașiul a revenit și a mai condus încă o dată, ultima, cu 10 minute înainte de final: 22-21.

În ultimele 10 minute de joc, portarul Ștefan Grigoraș, care i-a luat locul lui Irimuș, a făcut adevărate minuni. A parat două aruncări de la 7 metri și multe acțiuni clare de gol ale gazdelor. Dinamo s-a distanțat pe tabelă prin golurile lui Allahkaram Esteki și pe final nu a mai avut deloc emoții. S-a terminat 29-24, un rezultat "mincinos" față de evoluțiile din teren.

A fost ultimul joc al "dulăilor" înainte de debutul în Liga Campionilor, românii urmând să evolueze duminică, de la ora 17:50, în Danemarca, în primul meci din grupa C. Vicecampioana Danemarcei, Skjern Handbold va fi prima adversară a campioanei României, într-o grupă din care mai fac parte Ademar Leon (Spania), Gorenje Velenje (Slovenia), Kadetten Schaffhausen (Elveția) și Elverum Handball (Norvegia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pantokrator
pantokrator  •  13 Septembrie 2017, 07:31

Succes in Liga! Hai dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează