SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Echipa lui Tadici, succes la 5 goluri în Cupa EHF!

FOTO: magazinsalajean.ro
FOTO: magazinsalajean.ro

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 14:33

HC Zalău a învins pe teren propriu cu 26-21 vicecampioana Turciei, Ankara Yenimahalle, dar calificarea se joacă în retur.

Revenită după o pauză de 4 ani în Europa, HC Zalău s-a întors cu o victorie în turul doi preliminar al Cupei EHF. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici, una dintre puținele formații care se bazează doar pe jucătoare autohtone, a învins în manșa tur, pe teren propriu, vicecampioana Turciei, Ankara Yenimahalle, 26-21.

Au fost însă mari emoții pentru sălăjence. Conduse la pauză, 12-11, gazdele au câștigat repriza a doua la 6 goluri diferență. "Trebuie să câștigăm la cel puțin 6 goluri diferență pentru a avea șanse la calificare", era dorința fostului selecționer al României, înaintea partidei.

Au marcat pentru HC Zalău: Roxana Rob 6 goluri, Maria Constantinescu 5, Dana Abed-Kader 4, Larisa Tămaș 4, Andrada Trif 3, Cristina Nica 1, Valentina Panici 1, Ana Maria Dragut 1 și Ana Ciolan 1. Pentru turcoaice, cea mai buna marcatoare a fost internaționala ucraineană Olga Laiuk, cu 10 reușite!

Partida retur se dispută în capitala Turciei pe 22 octombrie. HC Zalău și-a propus să ajungă în grupele Cupei EHF, dar pentru acest lucru trebuie să treacă inclusiv de turul 3 preliminar. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close