SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM - VESZPREM ÎN OPTIMILE LIGII CAMPIONILOR

Eden Hairi: "Vrem calificarea, putem să batem Veszprem!". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Antrenorul secund al HCM-ului, Eden Hairi, promite un meci mare al Constanţei în faţa maghiarilor de la Veszprem şi evidenţiază atuurile campioanei României în faţa adversarei din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Sînt onorat să fac parte din staff-ul acestei echipe şi mă bucur că am reuşit să păstrăm anumite standarde de performanţă la Constanţa. Avem un lot echilibrat, optimile Ligii Campionilor sînt un pas important înainte pentru noi. Faptul că unii jucători au plecat şi au ales să se întoarcă tot la noi după ce au evoluat în străinătate denotă faptul că am ştiut mereu cum să îi tratăm pe băieţi.

Astăzi, vrem în primul rînd să facem un meci bun care să ne păstreze în cursa pentru calificare. Vom evolua cu gîndul şi la Marian Cozma, îi mulţumim tatălui său pentru că e alături de noi şi sperăm să îl facem mîndru de evoluţia noastră", a explicat Hairi la sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  29 Martie 2010, 02:08
Postat de pe 28 Martie 2010, 23:35

daca trateaza toate jocurile de maniera celui de astazi...poate sunt peste barcelona si cine vrei...uite-te doar de cate ori a jucat hcm cu 2 oameni in minus...si cat au tras arbitri cu unguri...altfel o echipa de nivelul ct..

Dragul meu Alex, dacă nu mă înşel a fost primul tău meci de handbal văzut vreodată. Foarte bine, sper să mai fie şi altele. Poate prinzi şi gustul acestui sport. Dar cu comentariile cam nasole mai aşteaptă puţin, până înveţi şi tu regulile, până mai acumulezi nişte meciuri văzute. Ştii, în sport ura şi gura mare nu ţine.

 •  28 Martie 2010, 23:35

daca trateaza toate jocurile de maniera celui de astazi...poate sunt peste barcelona si cine vrei...uite-te doar de cate ori a jucat hcm cu 2 oameni in minus...si cat au tras arbitri cu unguri...altfel o echipa de nivelul ct..

 •  28 Martie 2010, 22:48

Veszprem e peste Barcelona şi Montpellier de azi. Nu uitaţi nici unul dintre aceste echipe nu mai e ceea ce a fost... Acum în frunte sunt Ciudad Real şi Kiel de câţiva ani buni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează