SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL FEMININ

Emoții înainte de meciul cu Spania! O jucătoare a acuzat probleme medicale în timpul antrenamentului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:52

România și Spania se vor duela azi, ora 21:30, în grupele Campionatului Mondial de Handbal feminin. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

*Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

Înainte de meci, în lotul României sunte câteva probleme medicale. Glezna dreaptă la care Cristina Zamfir-Florianu s-a accidentat acum o lună îi mai dă bătăi de cap. 

La antrenamentul de luni seara, singurul de dinaintea meciului cu Spania, antrenorul Ambros Martin a împărțit echipa în două. Cristina Neagu, Melinda Geiger, Valentina Elisei Ardean, Aneta Udriștoiu au fost menajate și au făcut doar mișcări de streching cu preparatorul Ștefan Ciuntu.

Restul echipei a lucrat cu Martin Ambros, acesta insistând mai ales pe faza de apărare, în centrul defensivei.

La un moment-dat, interul Cristina Zamfir-Florianu a fost lovită cu mingea în vârful piciorului la care a avut probleme cu glezna dreaptă. Jucătoarea a cerut imediat ajutor, intervenind cei doi kinetoterapeuți. De starea jucătoarei s-a interesat imediat antrenorul Ambros Martin. Până la urmă jucătoarea de la SCM Craiova a revenit în antrenament și va putea evolua în meciul cu Spania.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează