SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Emoții înaintea Campionatului Mondial » Probleme medicale pentru Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 18:13

CSM București a disputat duminică seara ultimul meci al anului în Liga Campionilor, câștigat 34-22 în fața polonezelor de la Vistal Gdynia, însă antrenoarea Helle Thomsen a oferit o veste îngrijorătoare: Cristina Neagu a acuzat probleme la umăr.

Antrenoarea CSM-ului a dezvăluit la finalul meciului că interul stânga al României și al bucureștencelor s-a confruntat cu o problemă medicală care nu a lăsat-o să joace foarte mult contra polonezelor.

" Cristina Neagu a avut o problemă la umăr, de aceea n-a jucat prea mult. Să nu uităm că ea trebuie să reprezinte şi România la Campionatul Mondial. Este şi cazul altor jucătoare din lot", a spus Helle Thomsen la TV Telekom Sport.

România va debuta la Campionatul Mondial din Germania în fața Paraguayului, pe data de 2 decembrie. Din grupa "tricolorelor" mai fac parte Franța, Slovenia, Angola și Spania.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează