SPORTURI  »  HANDBAL  »  

EXCLUSIV / Anja Andersen este noua antrenoare a Oltchimului!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 18:05

Fosta mare jucătoare daneză va conduce în această seară primul antrenament al galacticelor, de la Oltchim Rm. Vâlcea! Cu o carte de vizită impresionantă, atît ca jucătoare (a cîştigat titlul olimpic, mondial şi european), dar şi ca tehnician (a cîştigat de trei ori Liga Campionilor cu Slagelse, în 2004, 2005 şi 2007), Anja vine în locul lui Peter Kovacs.

 

Interesul celor de la Oltchim pentru Anja Andersen datează încă din iunie anul trecut. La vreme aceea Gazeta Sporturilor a scris că oficialii campioanelor încearcă să-i găsească un încuitor lui Radu Voina.

Vine cu iubita?
Deşi în Danemarca legea nu interzice căsătoria persoanelor de acelaşi sex, Anja Andersen şi Mette Melgaard nu sînt căsătorite. Anja şi Mette alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri. Pe cînd era jucătoare, presa daneză a scris de relaţia Anjei Andersen cu coechipiera ei, Camilla Andersen. Pînă la urmă, Camilla a părăsit-o pe Anja pentru extrema norvegiană Mia Hundvin. Şi cele două s-au despărţit între timp, după ce Hundvin s-a căsătorit cu un bărbat!

Are probleme cu inima

Anja Andersen antrenează, deşi are probleme cu inima. Daneza are implantat un peace-maker cardiac, dispozitiv care-i controlează ritmul cardiac. Anja nu are voie să se enerveze, să se agite şi să facă efort. Tocmai de aceea, la Slagelse, pe banca tehnică, lua loc şi tatăl Anjei, părintele avînd rolul de a o linişti.

CV Anja Anderson
Data naşterii: 15.02.1969
A jucat la: Stjernen IF, Vejle Allested, ASH 72, IF Jarl Arden, Aalborg KFUM, Ikast FS, Viborg HK, Bækkelagets SK, TuS Walle Bremen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
vera7kc
vera7kc  •  04 Februarie 2011, 16:34

cred ca kovacs nici nu avea nevoie sa fie sapat de juctoare pt a zbura de la oltchim...ne-a demonstrat tuturor limitele sale ca antrenor inca de la primele meciuri. iar fetele sa se puna pe invatat engleza...macar aia de baza....ca altfel nu putem progresa.

cinva
cinva  •  04 Februarie 2011, 01:56

După Tadici încă un antrenor săpat de o grupă de jucătoare. A.A. este o antrenoare deosebită, singura problemă e că nici ea nu prea va accepta intervenţiile lui Gavrilescu. Iar cu comunicaţia va fi greu. Din păcate pe la noi în handbal engleza încă e o limbă străină.

roberto_alex01
roberto_alex01  •  04 Februarie 2011, 00:32

Da da da acuma avem antrenoare cu adevarata valoare echipa aveam dar lipsea antrenorul,acuma avem tot ce ne trebuie la valcea pt a lua liga campionilor,echipa avem,public avem si acuma antrenor.Hai Oltchim Rm Valcea tu mai esti mandria Romaniei.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează