SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC: ROMÂNIA - DANEMARCA 32-25

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ DE LA AARHUS 3 reacții tari după supervictoria României! "Le-am simțit frica în ochi!" + informație despre tactică: "Să vă spun cum am creat spații"

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2016 22:10

România a învins Danemarca cu 32 la 25, într-un meci fabulos făcut de naționala noastră. Marian Ursescu, corespondentul GSP de la Aarhus, a cules 3 reacții la cald după victorie.

Brădeanu a simțit punctul slab al danezelor încă dinaintea startului partidei: "Am știut că o să câștigăm, am citit teamă în ochii lor de la început, de când am intrat pe teren. Le-am simțit fricoase, așa că noi doar ne-am făcut jocul și ne-am impus clar"

Eliza Buceschi a fost desemnată jucătoarea meciului, deși ieri credea că nu va juca din cauza unei accidentări la gleznă: "E cel mai bun meci la națională, de când am ajuns eu la lot. Ieri nu credeam că o să joc, din cauza accidentării de la glezna dreaptă. Nu am simțit dureri, ca prin minune, la începutul meciului. Cred că adrenalina m-a ajutat"

Cristina Neagu a citit tactica danezilor și chiar dacă n-a marcat decât trei goluri, a reușit să facă un meci foarte bun: "Antrenorul lor a spus că or să câștige, dacă eu nu marchez 10 goluri. Am marcat doar 3, dar România nu e Cristina Neagu și e foarte bine ce s-a întâmplat! Au stat două-trei jucătoare la mine, iar colegele mele au avut spațiu să marcheze!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
guyencea
guyencea  •  19 Martie 2016, 12:46

Pai ce angajari pe Manea a facut Cristina in prima repriza, nu le pot face decat jucatoarele geniale!! Cristina dupa 4 bare a fost un om de echipa ucigator pentru adversare!! Pe ei, pe mama lor!!

chromophobia
chromophobia  •  19 Martie 2016, 06:25

Hai Romania!!!

mplttev
mplttev  •  19 Martie 2016, 00:24

Cristina, las-o baltă. Nu vreau să fiu cârcotaș dar nu din cauză că te-au ținut pe tine 3 au câștigat ale noastre. Ai fost slabă la aruncările de la 9 m chiar și de la 7m. Ai ratat și de pe semicerc singură cu portarul. În schimb știi foarte bine să pui în valoare pivotul dar în final ai fost "citită" și la chestia asta. De fapt ai cam făcut tușa și la Budućnost în ultimul timp pentru că ai jucat uneori prost de tot. Ești în eclipsă de formă, se mai întâmplă, totul e să fii aptă și să joci la valori ridicate la Olimpiadă. Succes.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează