SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu cu unul dintre eroii lui Dinamo: "Tragem tare să facem eventul"

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 11:13

Dinamo a preluat conducerea în finala Ligii Naționale, după golul marcat în ultima secundă de Asoltanei, care a adus victoria în Ștefan cel Mare: 24-23, cu CSM București.

Unul dintre eroii alb-roșilor a fost fără îndoială portarul Ionuț Irimuș. Acesta a avut nouă intervenții salutare, ultima chiar în ultimul minut de joc, când CSM putea înscrie la 23-23 golul victoriei. Din cele nouă intervenții, mai mult de jumătate au fost față în față doar cu adversarul. La finalul partidei, Irimuș arăta de parcă ar fi făcut duș îmbrăcat.

Ionuț Irimuș a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care și-a exprimat încrederea că echipa sa va câștiga și în Giulești, meciul doi, și va pune capăt finalei.

- Câte kilograme ai slăbit la meciul ăsta, Ionuț?
- Nu știu, dar a fost infernal. S-a alergat foarte mult, s-a transpirat mult. Nu a fost un meci foarte spectaculos, miza mare și-a spus cuvântul.

- V-ați așteptat la un astfel de meci?
- Ne așteptam să fie un meci greu. Toate meciurile cu CSM, mai puțin cel din Supercupă pe care l-am condus clar, au fost pe muchie de cuțit. În campionat am câștigat la un gol, în Cupa României ne-am desprins pe final. Ne bucurăm că a ieșit bine și conducem cu 1-0.

- Meciul a fost decis de noroc?
- Putem să spunem că la ultima fază a fost și noroc. Ei au avut prima șansă, la 23-23 au avut atacul și nu au înscris. Ce-i drept, și noi am avut la 21-20 posibilitatea să ne desprindem la două goluri, dar nu am făcut-o. A fost un meci de care pe care, cu răsturnări.

- V-au surprins cu jocul fără portar? Au atacat mereu cu 7 oameni pe semicerc!
- Nu ne-au surprins și nu am luat multe goluri. Am luat doar 23 de goluri. De fapt, în atac a fost problema pentru că din cauza căldurii din sală, jocul a fost mereu întrerupt și nu a existat continuitate în faze.

- Te pregăteai pentru aruncări de la 7 metri?
- Sincer cu mă gândeam. La început mi-am zis că trebuie să nu primesc gol la ultimul lor atac, iar apoi am avut cele 6 secunde în care am marcat. A fost prea scurt timpul ca să-mi fac scenarii în minte.

- Asoltanei a dat un singur gol în acest meci, dar ce gol!
- A dat când a trebuit. S-a dus la poartă și a marcat, bravo lui! Până la urmă, de aceea suntem 17 jucători, ca să ne aducem aportul la fiecare fază.

- Dinamo nu a reușit în istoria sa să facă eventul.
- Știm, știm. De asta am tras să câștigăm Cupa. Acum în campionat avem 1-0 și sperăm să-l câștigăm.

- La ce vă așteptați la meciul doi?
- La unul la fel de încrâncenat. Jucăm la ei acum. Publicul va fi de partea lor, dar am încredere că putem câștiga și în Giulești, la fel cum am făcut-o și în campionat.

  • Meciul doi al finalei Ligii Naționale va avea loc luni, 5 iunie, de la ora 18:00, în Sala Rapid. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează