SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

EXCLUSIV Jakob Vestergaard revine în România! Danezul se alătură lui CSM Bucureşti pentru a forma o echipă stelară

Ekaterina Vetkova, foto: gsp
Ekaterina Vetkova, foto: gsp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 15:03

Jakob Vestergaard, antrenorul care a dus Oltchim, anul trecut, în semifinalele Ligii Campionilor, a semnat un contract cu echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, echipa susţinută de Primăria Capitalei.

Dublu cîştigător de Liga Campionilor pe cînd antrena la Viborg, antrenorul în vîrstă de 39 de ani a respins iniţial, în luna februarie, oferta clubului din Bucureşti, rămînînd director la campioana Danemarcei, Viborg HK.

Echipa din România a fost preluată atunci de Mette Klit, fostul secund al lui Vestergaard la Viborg şi Oltchim. Între timp, se pare că Vestergaard şi-a reziliat contractul cu gruparea daneză şi va fi anunţat astăzi drept noul antrenor al lui CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti nu a prins cupele europene pentru sezonul viitor, dar a investit masiv pentru construirea unei echipe competitive.

Vor juca din vară la CSM nume precum campioanele mondiale cu echipa Braziliei Fernanda Franca da Silva, Ana Paula Rodrigues, Mayssa Pessoa, Deonise Cavaleiro, dar şi Carmen Martin, medaliată cu bronz olimpic, cu Spania, Linnea Thorstensson (Suedia), vicecampioană europeană şi Ekaterina Vetkova (Rusia).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
neluturap
neluturap  •  29 Mai 2014, 10:32
Postat de magura pe 28 Mai 2014, 23:09

Ar fi interesanta o finala a Ligii Campionilor intre doua echipe romanesti, CSM Bucuresti - HCM Baia Mare!!!

Parca ar fi prea frumos pana si ptr cei mai optimisti si visatori suporteri de handbal(eu sunt unul dintre ei).Dar nu se stie niciodata......sa ramanem totusi realisti....chiar daca visele si sperantele nu ni le poate interzice nimeni.

magura
magura  •  28 Mai 2014, 23:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ar fi interesanta o finala a Ligii Campionilor intre doua echipe romanesti, CSM Bucuresti - HCM Baia Mare!!!

red77
red77  •  28 Mai 2014, 19:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tu scrii sa te afli in treaba . daneza a zburat de ieri din competitie si la ce joaca ea acum o batea halep lejer

Vezi toate comentariile (5)
Comentează