SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - CSM BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, TELEKOM ,GSP

EXCLUSIV Jucătoarele de la CSM sunt pregătite de returul cu Metz: "Cred că ne putem gândi la trofeul Ligii Campionilor" » Avertisment înainte de meci: "Joacă bine pe teren propriu"

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 16:25

CSM București va juca pe terenul celor de la Metz, duminică, de la ora 18:00, în returul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport. În tur, bucureștencele au câștigat cu 34 la 21. 

Portarul Jelena Grubisici crede că echipa sa va putea să se gândească la Final Four-ul de la Budapesta doar după meciul de la Metz, chiar dacă CSM pornește cu un avantaj de 13 goluri!

CSM București joacă duminică, de la ora 18:00, manșa secundă din "sferturile" de finală ale Ligii Campionilor, contra celor de la Metz. În Vinerea Mare, la București, Neagu și compania au făcut un meci incredibil și au câștigat la o diferență de 13 goluri: 34-21.

Una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren a fost portarul croat Jelena Grubisici, care în partea a doua a închis efectiv poarta. "Gruba! Gruba!", au scandat suporterii, mulțumindu-i goalkeeper-ului pentru prestația sa.

"Am făcut un meci foarte bun în tur, dar trebuie să ne gândim că la Metz va fi cu totul altceva. Metz e recunoscută ca fiind o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu", avertizează Jelena.

Croata nu se consideră deja la Final 4. "Ar fi o prostie să ne gândim la un astfel de scenariu. Trebuie să fim profesioniste și să jucăm mai întâi. Sigur că e o diferență mare, dar nimic nu e imposibil în sport. Tocmai de aceea trebuie să obținem mai întâi calificarea și apoi să vorbim de Budapesta", a adăugat Grubisici.

Jelena a fost MVP-ul Final Fourului de la Budapesta, în 2016, atunci când CSM a câștigat Liga Campionilor după finala incredibilă cu Gyor, ajudecată la loviturile de la 7 metri. "Am amintiri frumoase de la Budapesta. Îmi doresc să ajungem acolo iar. Cred că ne putem gândi la trofeul Ligii Campionilor, dar toate la rândul lor. Vor fi cele mai bune echipe la Final 4, va conta enorm de forma de moment, de ziua respectivă. Dar repet, acum noi trebuie să ne gândim doar la Metz", a încheiat Grubisici. 

"Nu aș juca pentru altă națională!"

Jelena Grubisici, 31 de ani, nu mai joacă la echipa națională a Croației, din mai multe motive, pe care nu a dorit să le dezvăluie. Nu și-a anunțat însă retragerea din echipa reprezentativă. Întrebată dacă ar accepta să joace pentru România, având în vedere că a trecut destul timp de când nu a mai îmbrăcat tricoul Croației, Jelena a spus.

"Nu aș juca niciodată pentru o altă națională! Sunt croată și sunt foarte mândră de asta. De ce aș juca pentru o altă echipă? Cu Croația am fost și la Jocurile Olimpice de la Londra, am fost la Mondiale, Europene, nu m-ar atrage nimic să joc pentru o altă țară", a subliniat Grubisici. 

5 goluri a marcat Jelena Grubisici în Liga Campionilor pentru CSM București, fiind portarul cu cele mai multe reușite în ultimele trei ediții

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează